Ce salariu incaseaza o casiera angajata la Profi

Miercuri, 19 Mai 2021, ora 13:50
57066 citiri
Ce salariu incaseaza o casiera angajata la Profi
Casiera are diferite bonusuri pe langa salariu FOTO Facebook/ Profi Romania

Oficialii retailerului Profi au prezentat date financiare din care reies si informatii legate de nivelul salariilor angajatilor.

Salariul de baza pentru o casiera la magazinele Profi pleca de la 1.415 lei net, la care se mai adauga diferite bonificatii cum ar fi tichetele de masa, in valoare de 300 de lei, conform datelor oficiale oferite de retailer.

Lunar, o casiera ar putea ajunge sa castige aproximativ 1.815 lei net. Mai departe, in functie de pozitia aleasa in cadrul companiei, salariul poate creste.

De exemplu, un viitor asistent manager ar putea incasa lunar 3.000 de lei. La acest salariu de baza se adauga tichetele de masa, in valoare de 15 lei, pe luna. Retailerul mai acorda o suma de cel putin 7.500 de lei, ca si comision de vanzari. Bonusul se acorda pe an. Pe langa asta se mai adauga alti 300 de lei, acordati tot pe an ca diferite alte bonusuri. Daca facem un calcul matematic simplu, doar un asistent manager ar putea ajunge, la final de an, cu peste 10.000 de lei in buzunar.

Lanturile de supermarketuri Profi sunt cunoscute pentru preturile sale mici. La inceputul acestui an a deschis 31 de magazine noi.

Demersul face parte dintr-un obiectiv pe tot anul de 250 de magazine. Profi a reusit sa deschida in 2021 15 unitati in ianuarie si 16 in februarie. Lantul de supermarketuri si-a crescut semnificativ cifra de afaceri in aceasta perioada. In 2020 a inregistrat o cifra de afaceri in valoare de 8,8 miliarde de lei. In acest context este de asteptat sa creasca la peste 20 de miliarde de lei pana in 2024.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Razer se pregătește să lanseze primul mousepad de gaming cu LED-uri
Razer se pregătește să lanseze primul mousepad de gaming cu LED-uri
Compania Razer a anunțat lansarea noului mousepad de gaming Razer Firefly V2 Pro, promovat ca fiind primul din lume iluminat cu LED-uri, un accesoriu care transformă radical aspectul oricărui...
Avertisment al experților. Se va declanșa criza mondială, Armageddonul financiar: Cine o provoacă
Avertisment al experților. Se va declanșa criza mondială, Armageddonul financiar: Cine o provoacă
Lumea este astăzi un loc mai periculos decât în orice etapă de după Războiul Rece, totuși piețele sunt o imagine a unei nepreocupări nesuficiente, care se limitează la automulțumire, cu...
#casiera, #salariu, #profit, #supermarket, #retailer , #stiri financiare