Redresare spectaculoasă pentru bitcoin si ethereum. Ce prag au atins monedele virtuale

Luni, 23 August 2021, ora 23:49
3458 citiri
Redresare spectaculoasă pentru bitcoin si ethereum. Ce prag au atins monedele virtuale
Prețul bitcoin a cunoscut o revenire rapidă de la sfârșitul lunii iulie FOTO Unsplash.com

Bitcoin a depășit, luni, 23 august, pragul de 50.000 de dolari, pentru prima dată din luna mai a acestui an, în timp ce PayPal a anunțat tranzacționarea de criptomonede în Marea Britanie, potrivit unui comunicat de presă.

„PayPal a întârziat de ceva timp lansarea tranzacționării de criptomonede în Marea Britanie, dar astăzi, (23 august) și-a anunțat intenția de a permite utilizatorilor din Marea Britanie să cumpere și să vândă token-uri cripto, începând cu această săptămână. Utilizatorii vor putea să dețină un coș de patru criptoactive - bitcoin, ethereum, litecoin și bitcoin cash, însă nu este clar, deocamdată, dacă firma va permite utilizatorilor să efectueze plăți în respectivele criptomonede”, a declarat analistul în domeniul pieței criptoactivelor al platformei de investiții eToro, Simon Peters.

Prețul bitcoin (BTC) a cunoscut o revenire rapidă de la sfârșitul lunii iulie, în această evoluție de rollercoaster a criptoactivului din 2021.

Bitcoin a început, săptămâna trecută, să se tranzacționeze la mijlocul intervalului de 46.000 de dolari, înainte de a scadea la 44.000 de dolari joi, 19 august 2021. De atunci, a înregistrat o nouă creștere de sfârșit de săptămână, crescând de la un minim de 44.177 dolari și tranzacționându-se în jurul valorii de 50.147 dolari la momentul redactării acestui articol.

Ethereum a avut o săptămână la fel de tumultoasă, coborând de la puțin sub 3.300 de dolari la mai puțin de 3.000 de dolari la mijlocul săptămânii. De atunci s-a redresat și se tranzacționează acum în jurul valorii de 3.325 de dolari - cel mai ridicat nivel de la sfârșitul lunii mai a acestui an.

Cum obții o întâlnire cu bărbatul de 1.500 de miliarde de dolari: Ai nevoie de o idee și un om
Cum obții o întâlnire cu bărbatul de 1.500 de miliarde de dolari: Ai nevoie de o idee și un om
Marii bogătași și finanțatori de la New York, Londra sau Hong Kong tânjesc chiar pentru o întâlnire de doar 10 minute cu unul dintre cei mai căutați bărbați din Orientul Mijlociu....
Qualcomm, acuzată că a manipulat rezultatele platformei X Plus
Qualcomm, acuzată că a manipulat rezultatele platformei X Plus
Qualcomm a anunțat recent lansarea noii platforme Snapdragon X Plus, destinată laptopurilor, promițând performanțe remarcabile, durată extinsă de viață a bateriei și capacități avansate...
#criptomonede, #Bitcoin, #PayPal bitcoin, #etoro, #simon peters , #bitcoin