O femeie din Iași și-a asigurat pantofii Louboutin pentru 5.000 de euro

Miercuri, 20 Octombrie 2021, ora 14:163657 citiri
O femeie din Iași și-a asigurat pantofii Louboutin pentru 5.000 de euro
Christian Louboutin este unul dintre brandurie de lux cele mai apreciate de femei FOTO thelist.com

Numărul ieșenilor care își asigură bunurile speciale de la blănuri, bijuterii sau haine scumpe produse de case de modă celebre precum Armani, Gucci sau Louboutin a crescut în ultimii ani, anunță un specialist în asigurări citat de bzi.ro.


Anual, pentru primele de asigurare se plătesc între 170 și 200 de euro pentru riscuri precum furt, incendii sau inundații.

Tot mai mulți clienți din Iași vor să asigure bunuri speciale cum sunt blănurile, bijuteriile, costumele sau pantofii de la branduri cunoscute precum Armani, Gucci sau Louboutin. Potrivit specialiștilor din domeniul asigurărilor, numărul celor care încheie polițe pentru aceste bunuri a crescut în ultimii ani cu 30 la sută.

„Într-adevăr, sunt persoane care își asigură și bunuri speciale. Blănuri, îmbrăcăminte, încălțăminte, obiecte prețioase, din aur. Se pot asigura în anumite condiții, în baza unei evaluări prealabile. De exemplu, o doamnă și-a asigurat bunuri speciale de 10.000 de euro, cum ar fi 5 bijuterii de 1.000 de euro/fiecare și 5 blănuri de 1.000 euro/fiecare. Asigurarea trebuie să plătească 170-200 euro/an pentru această acoperire. Riscurile acoperite sunt furtul, incendiile și inundațiile. O altă clientă și-a asigurat pantofii Louboutin pentru 5.000 de euro, suma asigurată, iar un alt client, bunuri speciale precum ținutele vestimentare, de la diverse firme cunoscute ca Armani sau Gucci”, susține Andrei Postelnicu, broker de Reasigurare, pentru bzi.ro

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News