Olimpiada Jucatorilor la Bursa din Romania. Concureaza pentru 20.160 RON si Medalia de Campion

Marti, 12 Iulie 2016, ora 10:00
5490 citiri
Olimpiada Jucatorilor la Bursa din Romania. Concureaza pentru 20.160 RON si Medalia de Campion

In onoarea Jocurilor Olimpice de vara din 2016, Admiral Markets lanseaza o competitie de tranzactionare la bursa cu premii totale in valoare de 20.160 RON, dedicata atat publicului cat si comunitatii de traderi si investitori.

Cei 3 medaliati vor fi premiati la Gala Forbes 500 Business Awards, iar campionul va fi prezentat in editia dedicata Forbes Romania, pe site-urile www.forbes.ro si www.admiralmarkets.ro.

Forbes Romania este partener media, iar Ionut Iftimoaie ambasador al competitiei TRANZACTIONEAZA CA UN OLIMPIC, ce se va desfasura in luna August.

Competitia are o regula simpla: cel mai bun randament procentual castiga. Tot ce trebuie sa faci este sa deschizi un cont real Admiral.Markets pe parcursul lunii Iulie si sa intri in competitia pentru 20.160 RON si medalia de campion.

Cum sa tranzactionezi ca un Olimpic?

"As putea face asta. Putina practica si dorinta de a reusi mi-ar deschide calea spre succes." Este probabil gandul comun al sportivilor care urmaresc Jocurile Olimpice din fata monitoarelor, dar si al traderilor si investitorilor ce au in fata graficele preturilor. Fie ca vorbim despre un sport olimpic sau tranzactionare, calea spre succes ar putea fi pavata cu intentii bune, dar intentia nu poate inlocui stiinta si atitudinea corespunzatoare. Iata cateva sfaturi:

Ionut Iftimoaie, ambasador al competitiei

"Succesul este un proces, nu o destinatie. Intreaba orice sportiv de ce are nevoie pentru a reusi si vei auzi aceeasi mantra: perseverenta. Trebuie sa inveti cum sa ajungi acolo. Sunt o multime de oameni care incearca si renunta pe parcurs", afirma Ionut Iftimoaie comparand sportul cu tranzactionarea la bursa.

"Succesul vine pentru cei cu sprijin redus din afara, dar cu multa incredere de sine. Sunt multi oameni acolo care iti vor spune ca sansele sunt impotriva ta. Din fericire, cei care reusesc in viata practica o ascultare selectiva: nu lasa niciodata pe cineva sa-ti afecteze increderea si sa te faca sa simti ca nu meriti sa reusesti. Nu asculta cand altii iti ofera o lista lunga de motive pentru care nu ai incerca. Tot ceea ce conteaza este vocea din interiorul tau. Lasa-i pe altii sa esueze inainte sa incerce. Vei primi esecul ca pe un rezultat al faptului ca nu ai incercat", adauga Ionut Iftimoaie, ambasador al competitiei "Tranzactioneaza ca un Olimpic".

Dr. Steve Peters, psihiatru renumit

"Succesul poate fi obtinut daca viata personala este la locul ei, iar stima de sine si increderea la un nivel ridicat. Optand pentru sanatatea emotionala si dedicand timp dezvoltarii personale, nu vei simti doar o calitate mai buna a vietii personale, dar si imbunatatiri pe plan profesional", spune Dr. Steve Peters, renumitul psihiatru care a lucrat cu echipele de fotbal si ciclism ale Marii Britanii, FC Liverpool sau Ronnie O'Sullivan.

"Oamenii si investitorii ar trebui sa inteleaga cum lucreaza mintea lor si sa isi dezvolte acele aptitudini pentru a-si administra mintea in avantajul lor. Daca alegem sa ne angajam mintea, apoi s-ar putea sa avem nevoie de aptitudini specifice, dar cand aceasta masina va functiona corect pentru a face ceea ce-i cerem sa faca, reprezinta in opinia mea un factor crucial", a explicat Dr. Peters in calitate de invitat special la Trading Show 2015.

Cristian Cochintu, country manager Admiral Markets

"Daca vrei sa realizezi ceva valoros, atat in sport, cat si in tranzactionare, trebuie sa depui efort, sa aloci timp si o anumita suma de bani. Poti suferi de pe urma nesigurantei, a frustrarii si a esecului, fara sa ai nicio garantie a succesului", afirma Cristian Cochintu, managerul companiei de brokeraj Admiral Markets, organizatoare a competitiei.

"Conceptul este foarte simplu: plasezi o tranzactie, pretul fluctueaza si fie ai dreptate, fie te inseli. In timp ce asta faciliteaza tranzactionarea online pe actiuni si indici bursieri, perechi valutare, metale sau marfuri, o face si de neuitat. Daca nu acorzi atentie sporita fiecarei decizii, piata iti poate lua banii fara nicio remuscare. Si pentru ca tu esti singurul care detine controlul total al tranzactiilor - adica decizi cand si unde vrei sa cumperi sau sa vinzi - nimeni nu poate fi blamat. Asa ca este in interesul tau sa te pregatesti, sa ai o strategie si rabdare", afirma reprezentantul Admiral Markets.

Aceasta competitie de tranzactionare online ar putea fi cea mai buna oportunitate pentru a realiza ceva valoros, lucrand atat cu bani, cat si cu emotii. Chiar daca nu reusesti sa ajungi pe podium, aceasta experienta iti poate imbunatati performantele pe plan profesional. Succes!

Contact si detalii

Organizator: Admiral Markets

Adresa: str. Buzesti, nr. 76-80, et. 9, Bucuresti

Email: info@admiralmarkets.ro

Tel: +40 21 315 15 13 sau +40 756 038 038

Website: www.admiralmarkets.ro

Google a extins accesul la aplicația Gemini. Ce dispozitive o pot descărca
Google a extins accesul la aplicația Gemini. Ce dispozitive o pot descărca
Google a extins accesul la aplicația Gemini, deschizând posibilitatea utilizării sale chiar și pentru telefoanele mai vechi, începând cu cele care rulează Android 10. Aplicația Gemini,...
Cele mai utilizate aplicații de pe noul Apple Vision Pro
Cele mai utilizate aplicații de pe noul Apple Vision Pro
Apple a lansat oficial în Statele Unite, pe 2 februarie, primul său headset de realitate mixtă, Apple Vision Pro. Acesta vine cu o ofertă bogată de peste 600 de aplicații și jocuri special...
#Tranzactioneaza Olimpic Admiral Markets, #Olimpiada Bursa Romania , #tranzactii