Nu ai adeverinta de salariu, dar vrei sa faci un credit? Iti oferim sfaturi utile!

Advertorial
Marti, 30 Martie 2021, ora 17:13
16267 citiri
Nu ai adeverinta de salariu, dar vrei sa faci un credit? Iti oferim sfaturi utile!
bani FOTO: unsplash.com

In cazul in care o persoana nu a mai avut contact cu institutii financiare in ultima perioada de timp, este posibil sa fi ramas in continuare la ideea ca are nevoie de o adeverinta de venit cu scopul de a obtine un imprumut. Foarte adevarat, pentru a putea sa ofere o finantare persoanelor fizice, cele mai multe institutii financiare solicita o adeverinta de venit de la solicitant. Aceasta nu mai este, insa, o regula generala.

Credite de la banci vs. IFN-uri

Cele mai multe banci nu mai solicita o astfel de adeverinta, pentru ca pot face toate verificarile cu ajutorul ANAF si in cazul in care se descopera ca persoana in cauza nu poate sa faca dovada venitului, nu i se acorda finantare.

Mai concret spus, persoanele care nu au un venit inregistrat la ANAF sau care inregistreaza doar partial veniturile, trebuie sa ofere informatii justificative, astfel incat sa poata primi finantarea solicitata de la banca. Cei care vor sa solicite credite urgente, indiferent pentru ce motiv, trebuie sa stie cum sa isi justifice veniturile, pentru ca de acest aspect depinde aprobarea sau respingerea finantarii.

In cazul in care veniturile sunt inregistrate la ANAF, lucrurile sunt ceva mai simple, pentru ca persoana in cauza trebuie sa isi dea doar acordul pentru ca institutia financiara sa faca interogarea. In cazul in care veniturile nu sunt inregistrate la ANAF, unele institutii bancare pot pune la dispozitia solicitantului anumite formulare tip, cum ar fi adeverinta de salariu sau de venit, pe care utilizatorul o va descarca de pe platforma online si pe care angajatorul trebuie sa o completeze si semneze.

Pe de alta parte, conform https://crediturgent.ro/, finantarile pot fi obtinute cu usurinta de la institutiile financiar nebancare pentru ca multe dintre ele nu solicita adeverinta de salariu si nu isi conditioneaza produsele de prezenta acestora.

Atunci cand eligibilitatea nu este bine aspectata, sansele de a obtine finantare de la o banca sunt tot mai mici. In schimb, persoana in cauza poate sa apeleze la produse de la IFN-uri, care ii pot oferi sansa de a obtine imprumutul dorit.

Ce inseamna, de fapt, obtinerea unui credit rapid online fara adeverinta de venit?

Un credit online rapid fara adeverinta de salariu ofera posibilitatea de a imprumuta o suma de bani intr-un mod absolut facil si deloc complicat. Pentru ca aceste credite sunt deja in oferta mai multor IFN-uri, este recomandat ca fiecare persoana interesata de un astfel de produs nebancar sa stie la ce trebuie sa se astepte atunci cand il solicita. Cu cat mai mult se informeaza, cu atat mai bine.

Pentru un astfel de credit IFN, nu sunt solicitate adeverinte de venit de la locul de munca actual, (nici bancile nu mai solicita un astfel de document, insa, in cazul acestora este important sa existe dovada unui venit inregistrat la ANAF, pe cand, anumite IFN-uri nu sunt interesate de acest aspect).

Prin urmare, de la un IFN se poate obtine finantare doar cu un minim de documente, intre care si un extras de cont, care se poate trimite direct online.

Ce avantaje are un credit rapid fara adeverinta de venit

Conform Digi24, un credit rapid fara adeverinta de venit poate avea atat avantaje, cat si dezavantaje si depinde doar de utilizator ce institutie nebancara va alege, astfel incat sa aiba mai multe beneficii. In aceasta idee CreditRapid.ro recomanda ca fiecare persoana care vrea sa acceseze un astfel de credit, sa se documenteze temeinic inainte, astfel incat sa obtina cele mai bune conditii in urma accesarii unui produs de la un IFN.

Cand in discutie intra avantajele, in mod cert, faptul ca o persoana primeste finantare fara adeverinta de salariat este cel mai important. Foarte important este si faptul ca fara a fi necesare multe documente, un credit nebancar se poate obtine rapid. Completarea acestui document la contabilitate, in cadrul firmei angajatoare, in special atunci cand aceasta este o institutie de stat, poate dura mult si poate duce la intarzierea obtinerii banilor de care solicitantul are nevoie.

Ultimele stiri indica faptul ca orice persoana poate sa obtina finantare de la IFN, putand sa dispuna sau nu de o adeverinta de salariat. Conditia este sa se identifice cea mai buna optiune.

Xiaomi a lansat pe piața din România noua tabletă Xiaomi Pad 6S Pro 12.4. Cu ce specificații vine
Xiaomi a lansat pe piața din România noua tabletă Xiaomi Pad 6S Pro 12.4. Cu ce specificații vine
Xiaomi a lansat pe piața din România noua tabletă Xiaomi Pad 6S Pro 12.4, un dispozitiv care promite un display excepțional și care este disponibil la precomandă până pe 28 aprilie prin...
Microsoft a dezvăluit Phi-3 Mini, inteligența artificială care poate rula direct pe un smartphone
Microsoft a dezvăluit Phi-3 Mini, inteligența artificială care poate rula direct pe un smartphone
Microsoft a dezvăluit Phi-3 Mini, o versiune simplificată a modelelor de inteligență artificială, adaptată pentru dispozitive cu putere de procesare redusă, precum smartphone-urile și...
#credit online, #credit, #credit rapid , #credit