Premierul Ciucă anunță venirea primului miliard din PNRR. "Banii europeni vor contribui la renovarea clădirilor din întreagă ţară"

Vineri, 01 Aprilie 2022, ora 17:24 4343 citiri
Premierul Nicolae Ciucă FOTO Facebook / Nicolae Ciucă

Premierul Nicolae Ciucă a anunţat vineri, 1 aprilie, că primul miliard de euro din Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă (PNRR) a fost deja accesat.

„Banii europeni vor contribui la renovarea clădirilor din întreagă ţară şi reprezintă cea mai bună dovadă a modului în care Guvernul României abordează şansa enormă pentru dezvoltarea şi modernizarea ţării”, a adăugat şeful Executivului.

„Primul miliard de euro din Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă (PNRR) a fost deja accesat. Banii europeni vor contribui la renovarea clădirilor din întreagă ţară şi reprezintă cea mai bună dovadă a modului în care Guvernul României abordează şansa enormă pentru dezvoltarea şi modernizarea ţării pe care o are prin acest program de redresare”, a declarat Nicolae Ciucă, potrivit unei postări făcută vineri pe pagina de Facebook a Guvernului.

Acesta a adăugat că „prin intermediul Ministerului Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei, autorităţile publice locale sau centrale vor derula programe de eficientizare energetică, siguranţă seismică sau la incendii”.

„România ş-a îndeplinit la timp obligaţiile asumate prin PNRR şi începe deja să valorifice cele aproape 30 de miliarde de euro puse la dispoziţia noastră”, a mai afirmat prim-ministrul.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News