Găsește cel mai avantajos credit cu ajutorul platformelor de comparare

Advertorial
Luni, 19 Iulie 2021, ora 16:01
5208 citiri
Găsește cel mai avantajos credit cu ajutorul platformelor de comparare
credit FOTO: sortter.com

Un credit de nevoi personale poate părea o soluţie salvatoare în momentul în care ai nevoie de bani cât mai urgent. Însă, dacă nu analizezi cât mai multe oferte, tocmai pentru a o alege pe cea mai convenabilă, s-ar putea să regreţi amarnic decizia. Poţi evita, însă, această situaţie, întrucât, cu ajutorul platformelor de comparare poţi avea siguranţa că găseşti cel mai potrivit împrumut.

Când cumperi un anumit produs sau plăteşti un serviciu, acorzi, de regulă, o atenţie sporită raportului preţ-calitate. Situaţia este, într-un fel sau altul, similară şi în cazul creditelor, indiferent de tipul lor. În fond şi la urma urmei, contează să nu plăteşti mai mult decât ar trebui. Tocmai de aceea, este normal să compari mai multe împrumuturi, pentru a-l descoperi pe cel care ţi se potriveşte.

În momentul de faţă, ai la dispoziţie zeci de oferte de creditare, de la bănci şi IFN-uri. Dacă alegi să le analizezi pe cont propriu, va trebui, în primul rând, să aloci destul de mult timp – ore sau poate chiar zile. Vei avea nevoie, în plus, şi de răbdare cât cuprinde, pentru a fi atent la absolut toate costurile.

O căutare făcută în grabă, pe repede-nainte, nu te va ajuta prea mult, ba chiar te-ar putea încurca destul de tare, riscând astfel să iei o decizie pripită, iar efectele asupra buzunarului tău le vei simţi din plin, mai ales pe termen lung.

Însă, există o variantă care te ajută să găseşti cel mai avantajos credit, fără a fi nevoie să iei la rând site-urile fiecărei bănci sau IFN şi, implicit, fără a pierde timp şi fără a depune vreun efort. Poţi apela la ajutorul platformelor de comparare. Una dintre platformele de încredere, pe care o poţi încerca gratuit, este Sortter.

Cu ajutorul acesteia, poţi avea siguranţa unei decizii fericite, întrucât îţi va pune la dispoziţie instant toate informaţiile necesare de care trebuie să ţii cont în momentul în care alegi un produs de creditare.

Modul în care funcţionează platformele de comparare

Platformele de comparare sunt extrem de utile întrucât îţi pun la dispoziţie toate informaţiile financiare pe care, în mod normal, ar fi trebuit să le cauţi pe site-ul fiecărui creditor sau pe care ar fi trebuit să le ceri, în anumite cazuri, de la un consilier de credit, în urma unui drum până la bancă.

Sortter te scapă de acest stres, strângând laolaltă zeci de oferte actuale de finanţare, atât de la bănci, cât şi de la IFN-uri. Trebuie doar să introduci suma pe care ai vrea să o primeşti şi perioada în care eşti dispus să o achiţi iar Sortter îţi va prezenta doar creditele avantajoase care corespund preferinţelor tale, indiferent de tipul împrumutului pe care îl cauţi. Toate îţi vor fi prezentate într-un mod transparent şi echilibrat, fiind astfel uşor de parcurs şi de înţeles.

Poţi economisi timp şi bani

Pe lângă găsirea unor condiţii flexibile de creditare, este important să acorzi o atenţie sporită şi costurilor pe care le presupune fiecare împrumut. Nu de alta, dar le vei simţi din plin pe perioada rambursării şi, cu siguranţă, nu îţi doreşti un credit scump, cu rate prea mari sau care vor continua să crească de la lună la lună. Platforma Sortter îţi va prezenta, eficient şi transparent, informaţiile financiare de care ai nevoie pentru a compara ofertele şi, implicit, pentru a reuşi să o alegi pe cea mai avantajoasă, din punct de vedere al preţului.

Sortter – o soluţie ideală pentru un credit echitabil

Accesând Sortter, vei putea folosi, tot gratuit, şi un calculator de credit, care îţi arată costul real al fiecărei soluţii financiare. În plus, vei primi şi informaţii precise despre nivelul DAE dar şi despre valoarea ratei pe care o vei avea de achitat. Toate aceste date sunt importante, ajutându-te să îți dai seama dacă situaţia ta financiară îţi permite să îţi asumi un asemenea angajament.

Guvernul român dă cu o mână, dar ia cu două, mai ales că vrea să crească taxele din nou în 2025
Guvernul român dă cu o mână, dar ia cu două, mai ales că vrea să crească taxele din nou în 2025
Guvernul a aprobat o schema de ajutor de stat pentru activitati productive si pentru industria prelucratoare, o schema mult asteptata pentru mediul de afaceri, in valoare de 500 de milioane de...
Schimbări în topul orașelor unde trăiesc cei mai mulți miliardari. În prezent, există 3.279 de super-bogați la nivel global
Schimbări în topul orașelor unde trăiesc cei mai mulți miliardari. În prezent, există 3.279 de super-bogați la nivel global
Mumbai a devenit capitala asiatică cu cel mai mare număr de miliardari, depăşind Beijingul, potrivit unei liste a bogaţilor la nivel mondial, realizată de Hurun Research Institute, transmite...
#credit, #credit de cumparaturi, #achizitionare credit , #credit