Cu fata la alegatori: Ion M. Ioniță, despre un posibil USL 2.0 după alegerile din 9 iunie: „Depinde de scorul pe care îl va înregistra această alianța”

"Franele" din calea imbogatirii si prosperitatii financiare

Advertorial
Luni, 16 Iulie 2018, ora 11:08
6242 citiri
"Franele" din calea imbogatirii si prosperitatii financiare

Probabil ca te gandesti ca pentru a deveni bogat ai nevoie de o reteta a succesului financiar, ca bogatia nu este pentru oricine si ca toti bogatii lumii au ajuns la acest statut printr-o serie de conjuncturi favorabile. Poate ca o mica parte dintre acestia au ajuns intr-o astfel de pozitie ca urmare a "actiunilor" destinului, dar marea majoritatea "au ajutat" soarta sa le faciliteze obtinerea unor astfel de avantaje materiale.

Chiar si toate imprumuturile online prin sms te (alla smslan on-line) pot ajuta sa ai parte de succesul financiar dorit, dar numai in situatia in care le utilizezi in mod corect. Banii care genereaza alti bani, aceasta este reteta succesului pe care au descoperit-o bogatii lumii, acestia stiind cum sa ocoleasca "franele" care ne pot bloca accesul catre statutul de beneficiar al prosperitatii financiare.

Obiceiurile proaste, rutina zilnica gresita a consumului si limitarea - "franele" principale in calea atingerii prosperitatii financiare!

Banii pe care ii castigam lunar trebuie astfel "chibzuiti" incat sa ne ofere posibilitatea de a face economii, in acelasi timp cu satisfacerea tuturor necesitatilor zilnice.

Daca nu ne ajung pentru indeplinirea obiectivelor stabilite, atunci inseamna ca nu stim sa ii gestionam in mod corespunzator, fie ca avem nevoie de o suma mai mare pentru a ne acoperi necesarul lunar.

Obiceiurile proaste (tabieturile, de exemplu) ne franeaza evolutia pe scara obtinerii mai multor bani prin simplul motiv ca ne determina sa urmam o rutina zilnica gresita din punct de vedere financiar.

Banii pe care ii consumam in mod inutil ar putea fi utilizati intr-o forma care sa genereze alti bani, ceea ce inseamna ca vom dispune de resurse financiare care sa ne permita sa evoluam pe scara sociala si pe cea a bunastarii.

Asa cum se precizeaza si pe www.lanme.se, atunci cand ne limitam la urmarea unui anumit ritual zilnic, asa cum este stabilirea unor obiceiuri nesanatoase financiar, precum tabieturile ori plafonarea la locul de munca, sansele ca sa obtinem prosperitate financiara sunt foarte reduse.

Nu doar veniturile constante ne ajuta sa castigam pe termen lung, ci si alegerea evolutiei la locul de munca sau orientarea catre identificarea unor surse alternative de imbunatatire a castigurilor.

Intre castig si economisire exista o legatura foarte stransa care se reflecta in valoarea sumelor care se strang la final de luna si in modul in care stim cum sa le determinam pe acestea sa "lucreze" in favoarea si a imbogatirii noastre.

Chiar daca siguranta iti garanteaza o evolutie constanta, diferenta intre un om cu un venit normal si unul bogat este data de asumarea riscului.

Cu toate acestea nu trebuie sa crezi ca bogatii lumii si-au cladit averile pe asumarea unor riscuri crescute, ci pe asumarea unui risc calculat, ceea ce inseamna ca acestia au studiat piata pe care au ales sa-si plaseze investitiile si economiile.

Deschiderea catre perspectivele oferite de catre un viitor financiar mai luminos este primul pas pe care trebuie sa-l urmezi daca iti doresti sa ajungi bogat, urmatorul pas fiind legat de eliminarea acestor "frane" din calea progresului tau financiar! Iar de aici si pana la obtinerea prosperitatii financiare nu mai este decat un singur pas. Esti pregatit/pregatita sa-l faci si pe acesta?

Guvernul român dă cu o mână, dar ia cu două, mai ales că vrea să crească taxele din nou în 2025
Guvernul român dă cu o mână, dar ia cu două, mai ales că vrea să crească taxele din nou în 2025
Guvernul a aprobat o schema de ajutor de stat pentru activitati productive si pentru industria prelucratoare, o schema mult asteptata pentru mediul de afaceri, in valoare de 500 de milioane de...
Schimbări în topul orașelor unde trăiesc cei mai mulți miliardari. În prezent, există 3.279 de super-bogați la nivel global
Schimbări în topul orașelor unde trăiesc cei mai mulți miliardari. În prezent, există 3.279 de super-bogați la nivel global
Mumbai a devenit capitala asiatică cu cel mai mare număr de miliardari, depăşind Beijingul, potrivit unei liste a bogaţilor la nivel mondial, realizată de Hurun Research Institute, transmite...
#sfaturi financiare , #financiar