Foloseste HiperCardul de Fidelitate cora cu aplicatia VirtualCards!

Vineri, 27 Februarie 2015, ora 14:21
6767 citiri
Foloseste HiperCardul de Fidelitate cora cu aplicatia VirtualCards!

Pentru ca hipermarketul cora isi doreste sa vina permanent cu solutii si servicii in favoarea clientilor sai, a devenit partenerul VirtualCards, aplicatia care permite sa beneficiezi de toate avantajele Hipercardului tau cora, chiar daca nu il ai fizic cu tine.

Aplicatia permite clientilor cora sa aiba permanent asupra lor datele de identificare ale cardului de fidelitate, pe care le pot prezenta casierului, astfel incat sa beneficieze de HiperPunctele si de Tichetele de Economii oferite de cora prin programul sau de recompensare a fidelitatii.

Un avantaj interesant al aplicatiei este ca poti cere prin intermediul acesteia un HiperCard de Fidelitate. Daca nu ai deja unul, completezi datele cerute de aplicatie, ele sunt procesate de operatorii cora, Hipercardul tau este emis, iar tu esti anuntat de asta tot prin intermediul aplicatiei.

Cum folosesti cardul virtual cora cu aplicatia VirtualCards?

HiperCardul de Fidelitate cora din aplicatia VirtualCards are aceleasi avantaje ca si cel fizic, de plastic, emis in magazine. Tot ce trebuie sa faci este sa deschizi aplicatia atunci cand esti la casa de marcat si sa oferi pentru scanare ecranul telefonului.

Esti la curent cu promotiile cora

Pentru ca esti posesor al HiperCardului de Fidelitate cora din aplicatia VirtualCards, primesti notificari care te anunta de cele mai bune promotii ale hipermarketului.

Aplicatia VirtualCards este gratuita, disponibila pentru Android si iOS.

Alte carduri de fidelitate pe care le poti emite cu telefonul, folosind aplicatia VirtualCards sunt: Movieplex, Diverta, Dominium, Domino's Pizza, Otter, Aldo, Ecco, Bata, MAM Bricolaj, Himalaya, ErFi Kids, Kettler s.a.

VirtualCards este un proiect al publisherului Active Soft, detinatorul celui mai mare grup de site-uri romanesti, cu aproximativ 50% din totalul de vizitatori ai internetului din Romania si autor al aplicatiilor de succes: Ziare.com, Sfatul medicului, Calendar ortodox, Povesti, Programari la Saloane s.a.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Greva poștașilor nu a afectat distribuirea pensiilor. Banii au ajuns la timp, anunță Poșta Română
Greva poștașilor nu a afectat distribuirea pensiilor. Banii au ajuns la timp, anunță Poșta Română
Toate drepturile bănești au fost distribuite către pensionari până la jumătatea lunii aprilie, transmite Compania Națională "Poșta Română" joi, 18 aprilie. Conform operatorului...
O nouă vamă cu Ungaria: Unde ar putea fi făcut punctul de trecere a frontierei spre țara vecină
O nouă vamă cu Ungaria: Unde ar putea fi făcut punctul de trecere a frontierei spre țara vecină
Guvernanții lansează în consultare publică un proiect de hotărâre care vizează deschiderea unui nou punct de trecere a frontierei, la Beba Veche, în județul Timiș. Trecerea în Ungaria...
#aplicatie Virtual Cards cora, #parteneriat cora Virtual Cards, #card fidelitate cora aplicatie , #card