Predictie: criptomoneda care ar putea ajunge la 10.000 de dolari pana la finele anului

Luni, 03 Mai 2021, ora 16:23
Autor: Paul Barbu
Predictie: criptomoneda care ar putea ajunge la 10.000 de dolari pana la finele anuluiFoto: Pixabay.com

Dupa ce Ethereum a depasit recordul de 3.000 de dolari, in cursul zilei de luni, 3 mai, au inceput sa apara din nou discutiile cum ca a doua criptomoneda din piata ar putea ajunge pana la finele anului la o valoare de 10.000 de dolari.

Acesta discutii sunt vechi inca de acum doi ani, dar au fost temperate de criza sanitara si de faptul ca, anul trecut, Ethereum ajunsese sa se tranzactioneze si la sub 100 de dolari.

Acum, Ethereum a devenit mai performanta ca ritm de crestere si decat Bitcoin, iar marii investitori pariaza ca tehnologia din spatele acestei monede virtuale va deveni viitorul sistemul financiar descentralizat.

Succesul pe care l-a inregistrat pana acum Ethereum se datoreaza si imbunatatirilor aduse blockchain-ului, care se indreapta tot mai mult catre piata financiara descentralizata. Aceasta se refera la tranzactiile in afara sistemului traditional bancar pentru care Ethereum reprezinta o platforma extrem de importanta.

Cardul de masa Up Dejun iti aduce discounturi de pana la 50% la categorii precum: abonamente de servicii medicale Regina Maria, curierat DPD, card de carburant OMV Petrom, produse de birotica si papetarie Lecom, solutii de digitalizare, tracking GPS flota auto de la iTrack si altele. Obtine oferta AICI!

Cu cat discutiile legate de piata descetralizata prind un mai mare contur, cu atat pretul Ethereum creste, mai ales ca investitorii prind incredere in criptomonede si vad Ethereum ca o moneda virtuala foarte sigura, chiar si de pe locul 2.

Ethereum ar putea ajunge la 10.000 de dolari

In ultima luna, a doua criptomoneda din piata, dupa capitalizare, a crescut cu 40%, in timp ce Bitcoin nu a inregistrat decat o majorare de 5%. Mai mult, analistii deja vad o trecere de la Bitcoin catre Ethereum si catre alte segmente precum piata descentralizata sau Webb 3.0 Apps.

Cu toate acestea, aceiasi analisti care pariaza ca Ethereum va ajunge la 10.000 de dolari sunt destul de increzatori ca Bitcoin va ajunge la o valoare de 100.000 de dolari, iar asta ar putea urma piata criptomonedelor la o valoare de 5 trilioane de dolari, in conditiile in care acum de abia a trecut de 2 trilioane.

 Articol citit de 9022 ori

  Citeste si:
  Comentarii
  florescujohn
  04.05.2021, 08:39
  Globalizarea prostiei
  Monedele astea au fost create tinind cont de imensa prostie omeneasca.
  Ca la Caritas daca toti ne-am lua criptograme toti ne-am pricopsi. Singurul motiv al cresterii este ca sint o gramada de indivizi care vor sa cumpere si imping moneda in sus.
  Daca era petrol, aur, cupru sau alta comoditate intelegeam.
  Constant
  03.05.2021, 20:13
  Pana la 10'000$ mai este cale lunga.
  Avantajul Etherului fata de Bitcoin este evident.
  Bitcoin este 95% in manile chinezesti.
  Etherul nu este inca acolo, desi s-ar putea sa se intample.
  Sunt insa mecanisme de control pe care Bitcoin nu le are, dar pe care Ether le ridica in calea speculei numerice.
  MacGigi
  03.05.2021, 19:27
  Tot ce este scris in articol este corect si bine explicat.
  Cu un singur detaliu, azi 1 Ether valoreaza US$3'300. Cresterea este spectaculoasa. Mai este inca un detaliu care fac ca Ether sa fie considerata ca o viitoare moneda mondiala sigura: originile sale elvetiene.

  "La chaine de blocs Ethereum a été lancée le 30 juillet 201510, mais à l'origine Buterin (Vitalik Buterin este inventatorul primului blockchai, numit Genesis) ne cherchait pas à créer une crypto-monnaie.
  La première version du logiciel, appelée Frontier, a été développée par la société suisse Ethereum Switzerland GmbH (EthSuisse)11, alors dirigée par Joseph Lubin. Une autre société suisse, The Ethereum Foundation, à but non lucratif, a aussi été créée pour promouvoir le développement de cette nouvelle monnaie.
  En mars 2016, la nouvelle version du logiciel prend le nom de Homestead.
  Les prochaines versions Metropolis suivie de Serenity sont en cours de développement".

  Aveti toate detaliile interesante aici (puteti accesa limba pe care o intelegeti):
  https://fr.wikipedia.org/wiki/Ethereum
  Grebla
  03.05.2021, 17:36
  Ba sa stati voi ghinisor !
  Valorile mari sint din speculatii. Romanii viseaza cai verzi pe pereti .
  Averea unei tari este din exporturi , nu speculatii de monede . Acum e mare graba ca e la inceput si multi se baga fara sa stie ce fac. Incet, se va reveni la valoarea reala , rezonabila .
  Pina mai ieri va cadea palaria pe ochi de dat cu sapa la CAP si acum va jucati cu criptomonede , in timp ce closetul e tot in fundul gradinii .