Elon Musk, despre preturile monedelor virtuale bitcoin si etherum: "Par mari"

Duminica, 21 Februarie 2021, ora 07:24
4704 citiri
Elon Musk, despre preturile monedelor virtuale bitcoin si etherum: "Par mari"
Elon Musk FOTO Youtube /Tesla (captura)

Miliardarul Elon Musk a afirmat sambata, 20 februarie, ca preturile bitcoin si etherum par mari, in conditiile in care criptomonedele au atins niveluri record, iar bitcoin a depasit pragul unei capitalizari de 1.000 de miliarde de dolari, transmite Reuters.

Directorul general al Tesla, ale carui tweeturi recente au alimentat cresterea bitcoin, a facut remarca pe Twitter, raspunzand unui utilizator care a afirmat ca aurul este mai bun dect bitcoin si banii conventionali.

Musk, care a remarcat in aceasta saptamana ca a considerat ca perspectiva de a detine bitcoin ca fiind aventuroasa pentru o companie membra a indicelui S&P 500, a afirmat in tweet: "Banii sunt doar date care ne permit sa evitam inconvenientul barterului. Acestea fiind spuse, preturile BTC & ETH par mari lol".

Bitcoin, cea mai populara criptomoneda din lume, a atins sambata un nou maxim, in tranzactiile din Asia, continuand cresterea din ultimele doua luni, la o zi dupa de capitalizarea sa de piata a depasit 1.000 de miliarde de dolari.

Ethereum, sau ether, este a doua cea mai valoroasa criptomoneda din lume, in functie de capitalizarea de piata si de volumul zilnic al tranzactiilor.

Musk, un sustinator fervent al monedelor digitale, a aparat achizitia recenta de bitcoin, in valoare de 1,5 miliarde de dolari, care a amplificat interesul firmelor mari pentru aceasta criptomoneda.

Bitcoin a atins sambata, 20 februarie, un nou record in tranzactionarea pe piata din Asia.

In acest an, cresterea depaseste 92%.

Bitcoin a crescut enorm si pe fondul rezultatelor bune avute de companii precum Tesla, Mastercard sau BNY Mellon, ceea ce a facut ca increderea investitorilor sa creasca, noteaza Reuters.

HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
Evoluția Cifrei De Afaceri Din Comerțul Cu Ridicata Cifra de afaceri din comerțul cu ridicata (cu excepția comerțului cu autovehicule si motociclete) a scăzut, in luna ianuarie, cu 20%...
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei (MDLPA) a virat suma de 286.390.685,13 lei, în vederea decontării facturilor pentru 237 de obiective finanţate prin Programul...
#Elon Musk, #Bitcoin, #monede virtuale, #criptomonede , #bitcoin