Cont nou pe Binance? Ar trebui să știi aceste 7 lucruri înainte de a te înregistra pe binance.com!

Comunicat de presa
Marti, 17 August 2021, ora 11:07
25331 citiri
Cont nou pe Binance? Ar trebui să știi aceste 7 lucruri înainte de a te înregistra pe binance.com!

Binance este o platforma de schimb de criptomonede numărul unu a planetei. Interesul pentru acest exchange internațional de Bitcoin și altcoins a crescut exponențial în ultimii ani, iar CEO-ul și fondatorul lui Binance, Changpeng Zhao, a declarat că fost nevoit să limiteze posibilitatea de a deschide conturi noi, după ce a avut o oră de vârf în care s-au înregistrat 240,000 de utilizatori noi; acesta este nivelul la care se află gigantul din industria crypto.

Pentru a utiliza serviciile oferite de Binance, utilizatorii din România trebuie să-și creeze un cont, lucru care este ușor de făcut, ținând cont de faptul că site-ul celor de la Binance este tradus și în limba română. Există însă câteva lucruri pe care un potențial investitor sau trader de criptomonede trebuie să le cunoască înainte de a se înregistra, pentru a putea conștientiza atuurile acestui exchange în fața alternativelor din piață.

1. Volum de tranzacționare remarcabil

Există sute de platforme de tranzacționare de criptomonede pe internet, însă Binance și-a câștigat statutul de lider al industriei prin prisma calității serviciilor oferite de-a lungul celor 4 ani de existență. Volumul zilnic de tranzacționare, estimat la aproximativ 13,22 miliarde de dolari, este mai mare decât cel al următoarelor două exchange-uri de top adunate. Prin urmare, nu există termen de comparație între Binance și celelalte burse de criptomonede în ceea ce privește lichiditatea.

2. Poți cumpăra criptomonede efectuând plata în RON

Datorită gradului mare de adopție al criptomonedelor în rândul investitorilor din România, exchange-ul Binance.com a introdus leu românesc printre valutele acceptate la plata cu cardul în primele zile ale anului 2020. Astfel, utilizatorii din țara noastră pot cumpăra Bitcoin, Ethereum și multe alte criptomonede folosind carduri în RON.

3. Binance deține o criptomonedă proprie

Binance facilitează tranzacționarea a peste 200 de criptomonede, însă deține și o monedă proprie: Binance Coin (BNB). În momentul de față, BNB înregistrează a patra cea mai ridicată capitalizare de piață dintre toate criptomonedele listate pe coinmarketcap.com. Secretul din spatele acestei valute din blockchain este că fiecare utilizator care deține BNB poate beneficia de substanțiale la comisioanele percepute pentru tranzacționare.

4. Taxele sunt extrem de competitive

Comisionul de 0,1% pentru tranzacțiile pe platforma de trading este deja mic, în comparație cu Coinbase Pro sau Bittrex (ambele cu 0,25%), însă chiar și acesta poate fi redus cu 50% dacă utilizatorul deține tokeni BNB. În ceea ce privește platforma de tranzacționare Futures, Binance percepe taxe cuprinse între 0,02% și 0,04%. Pentru transferul de criptomonede către contul Binance nu sunt percepute comisioane, în afară de taxele reținute în mod automat de blockchain pentru mineri și validatori, iar taxele de retragere variază în funcție de criptomoneda folosită.

Deschide acum cont la Binance și cumpără Bitcoin, Ethereum, Elrond, Cardano, Doge sau alte monede digitale direct în RON!

5. Poți investi în noi monede ICO-uri și IEO-uri

Utilizatorii pot luat parte la noile lansări de criptomonede direct din platforma Binance Launchpad, acolo unde investițiile în ICO-uri și IEO-uri se pot face exclusiv plătind prin BNB. Toate monedele regăsite pe această platformă vor fi ulterior adăugate și pe exchange-ul celor de la Binance, astfel încât vorbim despre o categorie exclusivistă de criptomonede atașate de noi proiecte. Un lucru de știu teste că orice utilizator care dorește să tranzacționeze BNB trebuie să aibă contul verificat (KYC), întrucât Binance este un operator implicat în combaterea spălării banilor.

6. Binance este un serviciu global

Binance este un exchange de criptomonede intuitiv și ușor de utilizat, atât pentru începători, cât și pentru utilizatorii experimentați. Binance are sediul central în Malta, dar pentru că în termenii și condițiile operatorului nu se regăsesc nici un fel de restricții cu privire la țările din care serviciile oferite ar fi restricționate. Prin urmare, poate spune că exchange-ul este global. Utilizatorii verificați pot retrage cel mult 100 BTC odată la 24 de ore.

7. Poți tranzacționa criptomonede în regim P2P cu 0% comision

Gigantul din lumea criptomonedelor nu percepe nici un comision pentru tranzacțiile efectuate prin intermediul platformei sale de tip peer-to-peer, care presupune vânzarea și cumpărarea de Bitcoin și altcoins exclusiv între utilizatori. Leul românesc se regăsește printre cele peste 55 de valute convenționale de pe lista metodelor de plată ale Binance P2P pentru cumpărarea și vânzarea de criptomonede. ING, BCR, BRD, CEC și Revolut sunt băncile din România acceptate pe Binance P2P. Utilizatorii care vor să efectueze tranzacții prin Binance P2P trebuie să-și deschidă un cont pe binance.com și să completeze procesul de verificare al identității (KYC).

Deschide acum cont la Binance și cumpără Bitcoin, Ethereum, Elrond, Cardano, Doge sau alte monede digitale direct în RON!

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Amazon spiona concurența cu o divizie secretă. Angajații companiei se dădeau drept antreprenori pentru a strânge informații
Amazon spiona concurența cu o divizie secretă. Angajații companiei se dădeau drept antreprenori pentru a strânge informații
Angajaţii Amazon au „pozat” drept comercianţi terţi pentru a aduna informaţii de la Walmart, eBay şi alţi rivali ai gigantului american. Aceștia au avut acces la sistemele concurenței...
Ce a făcut Marcel Boloș, ministrul de Finanțe, săptămâna asta
Ce a făcut Marcel Boloș, ministrul de Finanțe, săptămâna asta
Proiectele de tip parteneriat public-privat reprezintă viitorul și de aceea am participat la IMF/WB Constituency Meeting 2024, pentru a discuta cu experții și a vedea cum pot fi create noi...
#cryptomonede, #cardano, #Bitcoin , #bitcoin