CONCURS: Viva Credit sarbatoreste 10 ani de la primul imprumut acordat 100% online!

Advertorial
Miercuri, 04 August 2021, ora 19:18
6712 citiri
CONCURS: Viva Credit sarbatoreste 10 ani de la primul imprumut acordat 100% online!
concurs viva credit FOTO: vivacredit.ro

Viva Credit, prima companie din Romania specializata in imprumuturi rapide, oferite 100% online, implineste 10 ani de la primul imprumut acordat. Cu aceasta ocazie, le multumeste tuturor clientilor pentru incredere si anunta ca organizeaza un concurs aniversar la radio si pe Facebook, deschis oricui doreste sa participe.

De la primul imprumut si pana astazi, Viva Credit inseamna peste 1.000.000 de imprumuturi acordate si, conform unui studiu intern, peste 90% dintre clienti care i-ar recomanda prietenilor, pentru promptitudinea cu care IFN-ul se adapteaza la nevoile clientilor.

"Cand cei dragi se bazeaza pe tine, tu bazeaza-te pe Viva Credit!" - aceasta este deviza de care sunt animati cei peste 100 de angajati. Misiunea companiei este, de 10 ani, sa ofere o solutie rapida si convenabila pentru finantarea nevoilor urgente. Asadar, au implementat o linie de credit, adica o rezerva de bani pana la salariu din care clientul poate retrage oricand are nevoie, de cate ori are nevoie, in limita a 2000 lei.

"Tot ceea ce facem porneste din dorinta de a le fi de un real ajutor celor care apeleaza la noi. De-a lungul timpului ne-am imbunatatit produsul ca sa venim in sprijinul vostru, al clientilor care va bazati pe noi. Este un proces continuu, de ascultare a nevoilor clientilor nostri si de imbunatatire a serviciilor pe care noi le oferim. Asadar, suntem primii care am introdus in Romania imprumutul acordat 100% online si dobanda de 0% pentru primele 30 de zile. O dovada ca ne facem bine treaba este faptul ca 9 din 10 clienti ne-ar recomanda prietenilor, conform unui studiu intern", afirma Ionut Stan, Director General al Viva Credit Romania.

Concurs 10 ani de Viva Credit

In perioada 9 - 20 august, Viva Credit sarbatoreste cei 10 ani de activitate printr-o campanie aniversara cu premii, desfasurata la radio Europa FM, in fiecare dimineata intre orele 8:00 si 9:00, precum si pe pagina de Facebook Viva Credit sub forma unui concurs. Pe pagina de Facebook Viva Credit va fi publicata in fiecare zi, timp de 10 zile, cate o intrebare referitoare la Viva Credit si produsul sau. Participantii trebuie sa ofere raspunsul corect, printr-un comentariu la postare, pentru a intra in competitie. Premiile zilnice constau in gadget-uri, accesorii smart si alte premii surpriza.

Regulamentul complet al campaniei poate fi accesat aici.

VIVA Credit IFN SA este prima companie din Romania specializata in imprumuturi rapide, oferite 100% online. Oferim sume cuprinse intre 100 si 2000 lei.

www.vivacredit.ro

021. 303.00.80

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Greva poștașilor nu a afectat distribuirea pensiilor. Banii au ajuns la timp, anunță Poșta Română
Greva poștașilor nu a afectat distribuirea pensiilor. Banii au ajuns la timp, anunță Poșta Română
Toate drepturile bănești au fost distribuite către pensionari până la jumătatea lunii aprilie, transmite Compania Națională "Poșta Română" joi, 18 aprilie. Conform operatorului...
O nouă vamă cu Ungaria: Unde ar putea fi făcut punctul de trecere a frontierei spre țara vecină
O nouă vamă cu Ungaria: Unde ar putea fi făcut punctul de trecere a frontierei spre țara vecină
Guvernanții lansează în consultare publică un proiect de hotărâre care vizează deschiderea unui nou punct de trecere a frontierei, la Beba Veche, în județul Timiș. Trecerea în Ungaria...
#concurs, #viva credit, #credit , #credit