Ce mai da statul romanilor furati de comunisti? Fondul Proprietatea s-a "terminat"

Marti, 20 Septembrie 2011, ora 12:282466 citiri
Ce mai da statul romanilor furati de comunisti? Fondul Proprietatea s-a "terminat"

Guvernul va trebui sa ia o decizie de importanta strategica pentru Romania. Actiunile pe care Statul Roman le mai are la Fondul Proprietatea nu mai valoreaza nici 90 milioane de euro, in timp ce valoarea cererilor de despagubire se masoara in miliarde, nimeni nu stie exact cate. Actiunile Statului se pot epuiza chiar in chiar zilele acestea.

"Varianta plafonarii despagubirilor, vehiculata in ultima vreme, se va lovi de o piedica majora, caci, de indata ce ar fi adoptata, va fi ridicata problema neconstitutionalitatii.

Vor curge sesizarile la Curtea Cosntitutionala, deoarece nu poti sa aplici doua regimuri diferite unei aceleiasi categorii de solicitanti", a declarat avocatul Corin Trandafir, pentru MONEY.ro.

Avocatul de la Rubin Meyer Doru Trandafir este reprezentantul mostenitorilor lui Malaxa si Auschnit, cei mai mari actionari ai Fondului Proprietatea, dar si cel al altor solicitanti de despagubire care nu si-au obtinut titlul de despagubire. Citeste mai multe despre Ce mai da statul romanilor furati de comunisti? Fondul Proprietatea s-a "terminat" pe Money.ro.