Caravana si petitie pentru prima personalitate feminina pe o bancnota romaneasca

Joi, 25 Octombrie 2012, ora 20:45
4070 citiri
Caravana si petitie pentru prima personalitate feminina pe o bancnota romaneasca
Foto: ocazii.ro

Fundatia Centrul Parteneriat pentru Egalitate (CPE) si ActiveWatch - Agentia de Monitorizare a Presei (AMP) dau startul caravanei "ALTFEM - Semneaza petitia pentru prima personalitate feminina pe o bancnota romaneasca", care se va afla sambata si duminica, in intervalul orar 12,00-20,00, pe strada Lipscani, in spatele BNR.

Caravana va strabate si alte 12 orase din tara, oferind posibilitatea oricui sa semneze petitia pentru prima personalitate feminina pe o bancnota romaneasca, informeaza un comunicat remis joi AGERPRES de compania TBWA, partenera a proiectului.

"Nu se propune inca o campanie de constientizare, ci prima campanie care incearca sa schimbe ceva. O serie de personalitati din Romania au semnat pentru schimbarea imaginii femeii in societate, pentru o istorie scrisa de toti romanii, pentru prima personalitate feminina pe o bancnota romaneasca. Printre sustinatori s-au numarat atat oameni politici, cat si jurnalisti, printre care: Elena Udrea, Theodor Paleologu, Carmen Moldovan, Antonio Momoc, Cristina Topescu sau cunoscutul om de radio si televiziune Andrei Gheorghe", se arata in comunicat.

Cofinantat prin Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial - Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, proiectul strategic va avea o durata de 24 de luni.

Proiectul isi propune imbunatatirea perceptiei asupra rolului profesional si social al femeii si cresterea gradului de constientizare a expertilor si operatorilor mass-media, a partenerilor sociali, a organizatiilor societatii civile, a autoritatilor publice din domeniul muncii si audiovizualului si a femeilor, in general, asupra problematicii egalitatii de sanse pe piata muncii.

Cele mai utilizate aplicații de pe noul Apple Vision Pro
Cele mai utilizate aplicații de pe noul Apple Vision Pro
Apple a lansat oficial în Statele Unite, pe 2 februarie, primul său headset de realitate mixtă, Apple Vision Pro. Acesta vine cu o ofertă bogată de peste 600 de aplicații și jocuri special...
Când va avea loc evenimentul Samsung Unpacked și ce dispozitive vor fi prezentate
Când va avea loc evenimentul Samsung Unpacked și ce dispozitive vor fi prezentate
Samsung plănuiește să organizeze evenimentul său emblematic, Unpacked, pe data de 10 iulie 2024, în Paris, potrivit mai multor surse. Alegerea Parisului ca gazdă pentru acest eveniment nu...
#femeie bancnota romaneasca, #caravana femeie bancnota , #bancnote