Bancile elvetiene dau semnalul ca trec la criptomonede

Vineri, 26 Februarie 2021, ora 12:16
17653 citiri
Bancile elvetiene dau semnalul ca trec la criptomonede
Foto: Pixabay.com

Una dintre cele mai renumite banci din elvetia, Bordier & Cie, a semnat un parteneriat cu banca Sygnum, prin care le permite clientilor sai sa cumpere criptomonede. Banca elvetiana este in piata de mai bine de 170 de ani.

Integrarea platformei business-ti-business Sygnum le va permite clientilor bancii elvetiene sa achizitioneze Bitcoin, Ethereum, Bitcoin Cash si Tezos.

Anuntul dat de Bordier & Cie descrie miscarea de business facuta ca fiind "fundatia pentru o mai larga oferta de produse digitale reglementate si servicii" inclusiv optiuni si clase de active tokenizate.

Potrivit lui, Evrard Bordier partener manager la Bordier, parteneriatul cu Sygnum Bank ne va permite sa le ofere clientilor sa investeasca foarte simplu in aceste active cu profitabilitate foarte mare, cu foarte mare incredere.

Decizia de a trece la active digitale a venit dupa ce, s-a inregistrat o crestere tot mai mare a cresterii de diversificare a portofoliilor folosind criptomonedele.

Firma a subliniat lipsa de corelatie intre criptomonede si pietele financiare principale, descriind activele cripto ca un "instrument puternic pentru a spori diversificarea si a obtine randamente superioare ajustate la risc".

Bordier & Cie este un banca privata din Geneva, fondata in 1884, care este detinuta si administrata de familia Bordier de cinci generatii. Introducerea bancii in criptografie urmeaza celei a multor alte institutii mari care doresc sa adopte criptomonede in 2021.

Mai puteti citi:

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Prețuri imense la Mamaia Nord și la Poiana Brașov. Cât a ajuns să coste o noapte de cazare pentru minivacanța de 1 Mai și Paște
Prețuri imense la Mamaia Nord și la Poiana Brașov. Cât a ajuns să coste o noapte de cazare pentru minivacanța de 1 Mai și Paște
România continuă să fie pe primul loc în UE când vine vorba despre inflație. Un bun exemplu în acest sens reprezintă tarifele din stațiuni, stabilite de hotelieri. Față de anul trecut,...
Cu 218 kilometri pe oră pe DN 55. Șoferul vitezoman a rămas 3 luni fără permis
Cu 218 kilometri pe oră pe DN 55. Șoferul vitezoman a rămas 3 luni fără permis
Dolj: Şofer înregistrat de radar în timp ce conducea cu viteza de 218 kilometri pe oră pe DN 55 Un şofer din Craiova a rămas fără permisul de conducere pentru 120 de zile după ce a fost...
#banci elvetiene criptomonede, #criptomonede active financiare, #investitii criptomonede , #stiri financiare
Comentarii