Amanet online la domiciliu - Serviciul inovativ valabil in Bucuresti

Advertorial
Miercuri, 25 Octombrie 2017, ora 15:36
18396 citiri
Amanet online la domiciliu - Serviciul inovativ valabil in Bucuresti

Ne confruntam uneori, de-a lungul vietii, cu momente mai speciale, in care avem nevoie de solutii urgente pentru a face rost de bani. Solutii exista, insa se pare ca una din metodele preferate de romani pentru a-i scoate dintr-un impas financiar pe termen scurt, este apelarea la serviciile caselor de amanet.

Exista si o explicatie. In general, oamenii nu se simt prea confortabil sa apeleze la rude sau prieteni atunci cand intampina un impas financiar. Cu atat mai mult, nu le surade nici ideea de a vinde bunurile pentru a face rost de bani. Astfel, o mare parte dintre ei aleg sa apeleze la serviciile caselor de amanet.

Pentru ca doresc mereu sa vina in intampinarea clientilor si sa optimizeze procesul de amanetare al produselor, urmarind preferintele si nevoile oamenilor, serviciile de amanet s-au extins in zilele noastre si in sfera online.

De ceva vreme, a fost introdus in Bucuresti serviciul de amanet online la domiciliu, menit sa simplifice considerabil intreg procesul de amanetare a obiectelor.

Ce presupune serviciul de amanet la domiciliu? Cativa pasi simpli pe care trebuie sa ii urmezi atunci cand te hotarasti asupra obiectului pe care vrei sa-l amanetezi.

Pe site-ul agentiei care ofera serviciul de amanet online la domiciliu exista un formular in care vei alege categoria produsului si vei incarca niste poze reale cu acesta, pentru a obtine o evaluare corecta din partea casei de amanet.

Vei fi contactat in scurt timp de catre un operator care iti va confirma ca produsul se califica pentru imprumut si care ar fi suma estimativa pe care o poti primi in schimbul acestuia.

Daca esti de acord, atunci un reprezentant al companiei se va deplasa la adresa ta, unde se va incheia un contract, va fi preluat obiectul pe care doresti sa il amanetezi si iti va fi inmanata pe loc suma totala datorata de agentie.

Asadar, daca te hotarasti sa profiti de oportunitatea de amanet online la domiciliu, tot ce trebuie sa faci pentru a obtine rapid suma de bani de are ai nevoie urgent, este sa urmezi pasii indicati pe site-ul agentiei.

Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă, Directorul Financiar al ONE United Properties, a participat la cea de-a treia ediție a Quarterly Report, din 6 martie, eveniment marca Ziare.com, alături de partenerul principal...
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Peste 80 din cei 186 de angajaţi ai combinatului de alumină Alum SA din Tulcea vor rămâne fără locuri de muncă, începând de luni, a anunţat, joi, 28 martie, subprefectul judeţului...
#amanet online domiciliu , #financiar