3 softuri de bursa de facut bani - Este o teapa?

Vineri, 25 August 2017, ora 14:2213735 citiri
3 softuri de bursa de facut bani - Este o teapa?

Descopera cel mai bun soft de bursa si vezi daca ti se potriveste. Pareri despre cele mai bune softuri de bursa. Afla daca e teapa sau nu.

Orice trader serios utilizeaza un soft de bursa pe masura. Sistemul financiar se schimba foarte repede odata cu aparitia firmelor de fintech care combina finantele si tehnologia. Astazi poti gasi un soft de bursa la mai multi brokeri online, absolut gratuit.

Investitiile la bursa se fac acum aproape in mod exclusiv cu ajutor unui soft de bursa: MetaTrader 4, MetaTrader 5, WebTrader si multe alte aplicatii pentru Windows, iPhone si Android.

Un soft de bursa este un program care ofera investitorului acces la pietele financiare. Este un soft furnizat de o firma de investitii financiare, de exemplu un broker care ofera MetaTrader 4 sau alte platforme de trading.

Multi brokeri nereglementati promit castiguri pe bursa cu un soft de tranzactionare. Mecanismul e simplu: investesti si castigi!

Din pacate nu este chiar asa: Un broker reglementat precum Admiral Markets nu o sa iti garanteze niciodata ca vei castiga bani cu un soft de bursa. Intr-adevar, sa beneficiezi de o platforma de tranzactionare avansata este important - dar asta nu iti va asigura castiguri pe pietele financiare.

Adevarul e ca oamenii care fac bani pe bursa nu se expun pe forumuri. Chiar mai mult decat atat - cei care au castiguri importante cu MetaTrader 4 si au o strategie de tranzactionare proftabila - nu o vor "oferi" altora, e simplu de inteles de ce.

Daca vrei sa investesti, cea mai buna solutie e sa incerci sa intelegi singur cum functioneaza pietele financiare si sa tranzactionezi produsele pe care le cunosti. Fiecare investitor intelege pietele intr-un mod diferit si poate fi talentat pe instrumente financiare diferite: forex, indici, petrol, materii prime sau chiar actiuni, gen Apple.

Un soft de bursa serios ar trebui sa aiba urmatoarele caracteristici

● O larga gama de produse financiare
● Conditii competitive de tranzactionare (spread, swap si comisioane)
● Unelte avansate de analiza tehnica
● Date istorice disponibile pe o perioada lunga de timp
● Sa apartina unui broker reglementat
● Sa aiba o aplicatie pentru smarphone, ca sa iti poti controla ordinele in orice moment.

Daca doresti sa testezi tranzactionarea pe bursa, deschide un cont si decide singur daca ti se potriveste!

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News