Nicolita scindeaza vestiarul Stelei

Autor: Marius Doroftei - Editor Ziare.com
Marti, 24 August 2010, ora 08:01
3671 citiri
Nicolita scindeaza vestiarul Stelei

Banel Nicolita este, fara voia sa, marul discordiei din vestiarul Stelei dupa ce antrenorul Ilie Dumitrescu a ales sa ii retraga banderola de capitan.

Mijlocasul in varsta de 25 de ani nu a evoluat in partida cu FC Vaslui, din etapa a cincea a Ligii 1, din cauza unei accidentari, iar noul capitan al "ros-albastrilor" a fost Cristian Tanase, desi, conform algoritmului stabilit la inceputul sezonului, Romeo Surdu trebuia sa fie liderul din teren al stelistilor.

Socul cel mare a venit pentru Nicolita dupa disputa de la Vaslui, cand a aflat de la televizor ca nu va mai fi capitan al gruparii din bulevardul Ghencea nici dupa ce isi va reveni din punct de vedere medical, sustin cei de la cotidianul Click, in editia tiparita de marti.

Patronul echipei bucurestene, Gigi Becali, a anuntat, in direct la un post TV, faptul ca Ilie Dumitrescu ii va da permanent banderola de capitan lui Tanase. Declaratia latifundiarului a venit insa inainte ca Banel sa discute cu antrenorul sau, astfel ca jucatorul este acum cu moralul la pamant.

Cristi Tanase este insa un jucator controversat in vestiarul Stelei, colegii sai amintindu-si de scandalurile aproape zilnice pe care le-a provocat in sezonul trecut, astfel ca nu vad cu ochi buni decizia de a-i atribui banderola.

Banel Nicolita, la pamant

Mai mult, la finalul meciului cu FC Vaslui mai multi jucatori, printre care si Latovlevici sau Surdu, printre cei mai buni oameni de pe teren, si-au declarat sustinerea pentru fostul capitan, alimentand zvonurile care sustin ca Tanase nu este bine vazut in vestiar.

Banel Nicolita renunta la nationala Romaniei

Banel Nicolita are un inceput de sezon de cosmar, mijlocasul avand evolutii sterse atat la echipa nationala, cat si la club.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Nicolita scindeaza vestiar Steaua, #Nicolita pierde banderola, #Tanase capitan Steaua , #Steaua
Comentarii