Banel Nicolita dezvaluie cum s-a despartit de Viitorul lui Hagi

Luni, 02 August 2021, ora 23:387062 citiri
Banel Nicolita dezvaluie cum s-a despartit de Viitorul lui Hagi
Foto: Academia Hagi

Banel Nicolita a vorbit despre despartirea de FC Viitorul, echipa patronata de Gica Hagi.

Mijlocasul in varsta de 31 de ani a marturisit ca si-a reziliat contractul cu Viitorul dupa ce echipa a ratat obiectivul pentru acest sezon, iar Hagi i-a transmis ca vrea sa se bazeze pe tineri.

"Nu mi-a fost usor sa ma despart de Viitorul, am ramas in relatii foarte bune cu domnul Hagi; nu ne-am certat, nu a existat niciun conflict. Decizia de a nu mai prelungi contractul am luat-o impreuna cu conducerea clubului. In acel moment noi nu mai aveam sansa la titlu si faptul ca el a vrut sa le dea si celor tineri sansa sa arate ca merita sa joace la echipa mare chiar m-a bucurat, pentru ca dansul are o academie foarte buna. Am renuntat si la salariul pe ultima luna, eu nu sunt genul de om care sa stea acasa si sa fie platit", a declarat Banel Nicolita pentru DigiSport.

Fostul stelist mai spune ca nu a vorbit cu Hagi dupa ce si-a incheiat contractul cu Viitorul, insa a ramas in relatii foarte bune cu acesta.

"Nu am avut nici o discutie cu Gica Hagi cand am reziliat contractul, doar ne-am salutat, insa il respect foarte mult si-i urez mult succes. Vreau sa-i multumesc pentru tot ce a facut pentru mine. Eu veneam dupa opt luni de pauza, iar dansul m-a luat si mi-a redat increderea de care aveam nevoie. Eu cred ca mi-am facut treaba si am dat tot ce am avut mai bun pentru Viitorul", a mai spus jucatorul.

Banel Nicolita a plecat de la Viitorul in aceasta luna, partile punandu-se de acord pentru rezilierea contractului.

El a ajuns la echipa lui Hagi in februarie 2015, dupa ce plecase din Franta.