Banel are presa franceza la picioare

Joi, 05 August 2021, ora 18:083491 citiri
Banel are presa franceza la picioare

Banel Nicolita a fost declarat de presa franceza omul meciului Dijon - Saint-Etienne, scor 1-2.

"Omul meciului e fara indoiala Banel Nicolita. El simbolizeaza forma superba a "verzilor". Achizitie noua pentru partea dreapta, internationalul roman a fost in forma mare cu Dijon mai ales in prima repriza. Apoi a fost retras, ca majoritatea colegilor sai, pentru a conserva rezultatul. A fost pricipalul furnizor pentru atacantul Sinama Pongolle.

Si-a pus adversarii pe jar in prima repriza. A jucat excelent, le-a oferit mingi perfecte colegilor sai din atac. A fost mai discret in repriza a doua, insa si-a facut treaba excelent in defensiva", a scris Sport24.

Banel Nicolita a continuat seria prestatiilor excelente din Franta, contribuind la victoria lui Saint-Etienne, scor 2-1, in deplasare cu Dijon.

Fostul jucator al Stelei a creat faza primului gol al 'verzilor', declansand contraatacul din care Sinama Pongolle a deschis scorul in minutul 16.

Din momentul titularizarii lui Banel Nicolita, Saint-Etienne a inregistrat cele mai bune rezultate din acest sezon. Cu Banel titular, 'verzii' au acumulat patru victorii, doua remize si o infrangere.

In cele noua meciuri disputate in total pentru Saint-Etienne, Banel a marcat trei goluri si a oferit doua assist-uri. El este si cel mai eficient mijlocas al lui Saint-Etienne.

C.M.