Modestia unei vedete: Nu se poate compara cu Elvis Presley sau Paul McCartney

Joi, 29 Mai 2014, ora 19:39 3670 citiri
Foto: TMZ

Axl Rose, solistul trupei Guns N'Roses, numit recent "cantaretul cu cel mai mare ambitus din toate timpurile", depasindu-i astfel pe Mariah Carey, Christina Aguilera si Prince, a comentat recent pe marginea acestui titlu.

Potrivit rockerului in varsta de 52 de ani, un astfel de titlu este "flatant", relateaza ContactMusic. Cu toate acestea, Axl e de parere ca nu se poate compara cu artisti precum Freddie Mercury, Elvis Presley sau Paul McCartney.

Mai tare ca Mariah Carey! Cantaretul cu cel mai mare ambitus din toate timpurile

Un top realizat de ConcertHotels.com, care a masurat ambitusul vocal al multor artisti, l-a situat pe Axl Rose pe primul loc, dupa ce s-a studiat cea mai joasa nota atinsa si cea mai inalta, precum si distanta dintre acestea, in inregistrarile de studio. Chiar daca exista artisti care pot atinge note mai inalte sau mai joase, s-a considerat ca Axl Rose are cel mai mare ambitus vocal.

Stirea a devenit virala, starnind vii controverse. Artistul a tinut sa ia pozitie, declarand pentru Spin ca in niciun caz nu merita locul 1. Dupa ce a multumit fanilor care i-au "facut galerie" dupa aparitia acestei stiri in presa, rockerul a tinut sa specifice ca au fost studiate doar inregistrarile de studio, nu si cele live, dand de inteles ca, probabil, acestea ar face diferenta.

Simplul fapt de a se afla laolalta cu peste 70 de artisti, unii dintre ei cele mai mari voci ai ultimilor zeci de ani, este flatant, a spus artistul.

Potrivit acestuia, e imposibil sa declari ca un artist este cel mai bun din toate timpurile din simplul motiv ca totul e subiectiv.

Axl a tinut sa numeasca doar cateva dintre vocile care ii sunt superioare, incluzand aici pe Freddie Mercury, Elvis Presley, Paul McCartney, Dan McCafferty, Janice Joplin, Michael Jackson, Elton John, Roger Daltrey, Don Henley, Jeff Lynne, Johnny Cash, Frank Sinatra, Jimmy Scott, Etta James, Fiona Apple, Chrissie Hynde, Stevie Wonder, James Brown si "o tona de alte nume, mai ales de rockeri din anii '70".

Si-a incheiat scrisoarea catre publicatie simplu: "Pace".

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News