Axl Rose, solistul trupei Guns N'Roses, renunță la obiceiul vechi de peste 30 de ani de a arunca microfonul în public. Care este motivul

Sambata, 03 Decembrie 2022, ora 19:05 2580 citiri
Axl Rose, în concert la Dublin FOTO captură YouTube

Axl Rose, solistul trupei Guns N'Roses, a promis să nu-şi mai arunce microfonul în public, după ce un fan a fost rănit la un recent concert din Australia, relatează dpa.

Axl Rose - care în februarie a împlinit 60 de ani - obişnuieşte ca la finalul concertului să le ofere spectatorilor şansa de a prinde microfonul, dar marţi, după un spectacol pe stadionul Adelaide Oval, din oraşul australian Adelaide, o spectatoare, Rebecca Howe, a fost rănită la un ochi şi la baza nasului de obiectul zburător, conform media australiene.

”Dacă este adevărat, evident că nu vrem ca cineva să fie rănit la vreunul dintre concertele noastre”, a reacţionat pe Twitter solistul faimoasei trupe hard rock.

”Aruncăm microfonul la sfârşitul concertelor noastre de peste 30 de ani pentru că am simţit întotdeauna că este o parte din finalul prestaţiei pe care fanii noştri o doresc şi sunt conştienţi că au şansa să-l prindă. Totuşi, în interesul siguranţei publicului, de acum înainte ne vom abţine să aruncăm microfonul sau orice altceva către fani”, a scris Axl.

Formată în 1984, Guns N' Roses este una dintre cele mai populare trupe din toate timpurile şi a fost introdusă în Rock Roll Hall of Fame în 2012.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News