Avocatul Alexandru Mușătoiu – Locul 1 în topul serviciilor juridice din vestul țării

Miercuri, 21 Februarie 2024, ora 16:21
1659 citiri
Avocatul Alexandru Mușătoiu – Locul 1 în topul serviciilor juridice din vestul țării
FOTO: musatoiu.com

Cabinetul de avocatură Alexandru Mușătoiu obține Locul 1 în 2023 și distincția Gold pe segmentul de servicii juridice în județul Timiș, conform agenției de rating Șoimii Legii. Acest premiu completează un șir de 4 ani consecutivi, casa de avocatură obținând aceleași distincții în 2020, 2021 și 2022. În plus, casa de avocatură a fost desemnată Laureat 2023 Firma de Aur la nivel național.

Atât Șoimii Legii cât și Firma de Aur sunt agenții de ranking care evaluează companiile în funcție de sectoarele de activitate, selectându-le pe cele care îndeplinesc cele mai înalte standarde de calitate. Șoimii Legii întocmește anual un clasament al celor mai bune 3 companii pe sectoare de activitate, oferind distincțiile Gold, Silver și Bronze.

Casa de avocatură Alexandru Mușătoiu a obținut locul 1 și distincția Gold 4 ani consecutiv, mărturie a calității serviciilor juridice pe care le oferă. Prezentă pe piața avocaturii din România de peste 18 ani, casa de avocatură acoperă vaste domenii de drept, oferind servicii juridice la cele mai înalte standarde profesionale.

„Ne mândrim cu aceste premii, ele sunt o încununare a muncii noastre, a nopților petrecute la birou și a zecilor de kilometri parcurși pe holurile instanțelor din România. Însă reperul nostru principal a fost întotdeauna și rămâne clientul. Mulțumirea și bucuria clientului este autentica răsplată a eforturilor noastre. Iar faptul că dezvoltăm relații solide care dăinuie peste ani arată nivelul nostru de implicare și aprecierea clienților noștri pentru serviciile pe care le oferim” ne-a declarat Alexandru Mușătoiu, avocat fondator și coordonator.

În ce privește serviciile oferite și modul de abordare a clientelei, avocatul adaugă: „Încercăm să oferim servicii juridice complete și să acoperim toate domeniile dreptului, în măsura în care timpul și resursele ne permit. Lucrăm deopotrivă cu persoane fizice, societăți comerciale și instituții publice. Ne plac provocările. Bineînțeles că și selectăm clientela în funcție de mai multe criterii, complexitatea speței fiind unul dintre ele, de exemplu. Însă, așa cum ziceam, reperul principal e omul. Muncim cu oameni și pentru oameni, fie că sunt persoane fizice sau constituiți într-o societate comercială, companie multinațională ori autoritate publică. De aceea e atât de important pentru noi omul, cu viziunile sale, principiile sale și scara sa de valori.”

Întrebat cu privire la aria principală de lucru a casei de avocatură, acesta răspunde: „Îmi este foarte greu să vă indic un obiect principal al activității noastre. Oferim servicii juridice profesioniste și încercăm constant să acoperim toate domeniile în care clienții noștri au nevoie de noi. Pentru că despre ei este vorba, despre clienții noștri și nevoile lor. Lucrăm deopotrivă cu persoane fizice, societăți comerciale și instituții publice. Sigur că unii avocați excelează în unele domenii în detrimentul altora. Aici intervine leadership-ul de a pune în evidență avocatul potrivit pe domeniul care-l avantajează și a-l desemna clientului potrivit. Nu e ușor. Dar niciodată nu mi-am dorit ceva ușor ci complex și provocator. Iar avocatura serioasă furnizează din plin aceste elemente. Ca să revin, nu vă pot da un răspuns general valabil pentru o arie de practică principală, uneori vin dintr-odată o sumedenie de litigii pe domeniul imobiliar, alteori litigii fiscale, conflicte de muncă sau chiar litigii penale în ultimul timp, dar, ca reper, majoritatea activității noastre are loc în aria dreptului civil și comercial.”

Avocat celebru, speriat de introducerea banilor care expiră, pe model chinezesc: „Am zis că nu se poate, dar se va întâmpla din 2030"
Avocat celebru, speriat de introducerea banilor care expiră, pe model chinezesc: „Am zis că nu se poate, dar se va întâmpla din 2030"
Sergiu Vasilescu, unul dintre cei mai cunoscuți avocați din România, specializați în fiscalitate, respectiv în crypto, avertizează cu privire la pericolul iminent cu care se vor confrunta...
S-a deschis Transapuseana. Cum arată una dintre cele mai spectaculoase șosele din România FOTO
S-a deschis Transapuseana. Cum arată una dintre cele mai spectaculoase șosele din România FOTO
Primul lot din Transapuseana, drumul care traversează Munţii Apuseni, a fost inaugurat vineri, 26 aprilie. Este vorba despre 43 de kilometri de drum judeţean. Vicepreşedintele Consiliului...
#avocat, #avocat Alexandru Musatoiu, #casa avocatura, #servicii juridice , #stiri afaceri