Gesturile oribile pe care le fac pasagerii în timpul unui zbor cu avionul: "Picioarele goale sunt deranjante pentru mulți călători din jurul tău"

Sambata, 26 Noiembrie 2022, ora 22:08
7656 citiri
Gesturile oribile pe care le fac pasagerii în timpul unui zbor cu avionul: "Picioarele goale sunt deranjante pentru mulți călători din jurul tău"
Pasager care s-a descălțat în avion FOTO Ziare.com

Călătoria cu avionul nu este întotdeauna plăcută pentru pasageri, printre cauze fiind mâncarea servită de compania aeriană sau comportamentul partenerilor de zbor.

O echipă de experți în călătorii de la Points Guy a împărtășit pentru express.co.uk cele mai rele lucruri pe care pasagerii le pot face în timpul unui zbor.

Ei s-au referit la gestul care este cu adevărat „groaznic” pentru colegii de călătorie și echipajul unui avion.

"Ține-ți încălțămintea în picioare. Nu știm cu adevărat de ce trebuie spus acest lucru, dar din păcate, picioarele pot fi groaznice.

Înțelegem perfect de ce ați putea dori să vă descălțați, mai ales în timpul unui zbor pe distanțe lungi sau chiar din motive culturale.

Dar, vă rugăm, măcar păstrați șosetele sau niște papuci! Dacă picioarele tale au orice fel de miros când le scoți, păstrează șosetele."

Mulți pasageri își scot pantofii în avion, dar colegii lor de călătorie ar putea fi mai fericiți dacă păstrează măcar șosetele.

Echipa a adăugat: „Nu numai că picioarele goale sunt deranjante pentru mulți călători din jurul tău, dar gândește-te la locul în care ți-au fost pantofii și ce este de fapt pe podeaua avionului."

„Ai observat vreodată lichide misterioase pe podeaua băii avionului? Probabil că nu este apă.”

Podelele avioanelor nu sunt de obicei cele mai curate dintre locuri, deoarece echipajul nu va avea timp să le curețe între zboruri.

Din cauza programelor încărcate, echipajul va avea, de obicei, timp doar să facă o curățare rapidă înainte de urcarea următorilor pasageri.

Aceasta înseamnă că podeaua avionului ar putea fi foarte murdară și nu este cel mai igienic loc pentru a merge desculț.

Podeaua băii avionului ar putea fi deosebit de murdară din cauza scurgerilor sau a accidentelor în timpul călătoriei.

Echipa Points Guy a adăugat: "Ar trebui să fie de la sine înțeles, dar vă rugăm să păstrați pensatul și tunsul pentru baia hotelului.

Da, probabil vei petrece mai mult de câteva ore în acest tub metalic zburător, dar acesta nu este Sephora. Acesta este un avion.

Hidratarea este în regulă, deoarece acele mini articole de toaletă din trusa ta sunt acolo pentru a fi folosite.

Dacă pielea ta este uscată în aerul reciclat din cabină, nu este nicio problemă să rezolvi asta.

Dar să-ți tai unghiile sau să îți razi barba, te rog nu."

Este puțin probabil ca alți pasageri să fie mulțumiți dacă călătorii încep să-și taie unghiile în timpul unui zbor.

De asemenea, folosirea băii din avion pentru asta nu este cea mai bună idee, deoarece poate crea cozi pentru alți călători care vor doar să folosească toaleta.

"A fost așa toată durata zborului de patru ore". Pasagerul unui avion, deranjat de un cuplu de tineri îndrăgostiți
"A fost așa toată durata zborului de patru ore". Pasagerul unui avion, deranjat de un cuplu de tineri îndrăgostiți
Nu este niciun secret că a te simți confortabil în avion poate fi o provocare. Pasagerii sunt limitați în pozițiile pe care le pot adopta într-un spațiu restrâns. Asta nu a împiedicat...
O companie franceză furnizează echipamente de avionică pentru oficialii ruși, inclusiv pentru Putin
O companie franceză furnizează echipamente de avionică pentru oficialii ruși, inclusiv pentru Putin
Echipamentul permite o comunicare sigură și fiabilă pentru telefoanele mobile utilizate de oficialii ruși, inclusiv de președintele Vladimir Putin și de ministrul apărării Serghei Șoigu....
#avion, #pasageri, #comportament, #echipaj , #avion