Imagini din avionul prins în furtuna de grindină. Pasagerii urlă înspăimântați în timp ce aeronava se zguduie VIDEO

Autor: N.G.
Vineri, 28 Octombrie 2022, ora 23:43 13375 citiri
Avionul a trecut printr-o furtună de grindină FOTO Twitter

Un avion al companiei LATAM Airlines a fost avariat după ce a traversat o furtună în timp ce zbura de la Santiago, Chile, spre Asuncion, Paraguay, obligându-l pe pilot să aterizeze de urgență.

Aeronava a avut parte de ”condiții meteorologice severe pe traiectoria sa de zbor”, a precizat compania aeriană într-un comunicat. Avionul ar fi zburat în timpul unei furtuni puternice de grindină, potrivit mai multor rapoarte media. Această vreme complicată a zguduit avionul și a provocat panică în rândul pasagerilor.

”A fost cel mai înspăimântător lucru din viața mea”, a declarat un fotomodel paraguayan citat de presa chiliană Emol. 48 de persoane se aflau la bord.

”Pasagerii și echipajul sunt în siguranță”, a precizat compania, care regretă ”orice neplăcere pe care această situație meteorologică ar fi putut-o cauza pasagerilor săi”.

Direcția Generală a Aviației Civile din Chile a precizat joi, într-un comunicat, că autoritățile aeronautice din Paraguay au deschis o anchetă și că o echipă de specialiști din cadrul entității chiliene ”va fi integrată la fața locului pentru a colabora în acest proces de investigație”.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News