Momentul în care un avion se prăbușește în lacul Colibița. Martorii au rămas înmărmuriți: "Vai de capul meu!" VIDEO

Duminica, 28 August 2022, ora 11:54 9917 citiri
Momentul prăbușirii FOTO captură video

Autoritățile din Bistrița-Năsăud sunt în alertă duminică dimineață, 28 august, după ce un avion ușor s-a prăbușit în Lacul Colibița.

UPDATE 12.20 Pilotul care se afla la manșa avionului ușor care s-a prăbușit în Lacul Colibița a decedat. Acesta se afla în stop cardio-respirator la sosirea prinelor echipaj de salvare ajunse la fața locului. Pasagerul din avion a suferit răni ușoare, care nu au necesitat transportul la spital.

Știrea inițială

Au fost anunțate două victime rănite, dintre care una ar fi in stare gravă.

Momentul prăbușirii a fost surprins de martori într-o filmare postată pe rețelele de socializare.

Potrivit primelor informaţii, una dintre cele două victime este inconştientă. La bord se aflau pilotul şi un pasager, cetăţean german, a declarat Raed Arafat la Digi 24.

În prezent, salvatorii ajunși la fața locului efectuează manevre de resuscitare în cazul pilotului. Cea de-a doua victimă este conștientă, cu probleme minore. Au fost trimise echipaje de la Bistrița Năsăud, o ambulanță mobilă de la SMURD, dar și elicopterul SMURD. Așteptăm să vedem dacă prin manevrele de resuscitare vor reuși să stabilizeze pacientul și să-l transporte la spital. Din informațiile pe care le am, au fost oameni care i-au scos din apă pe cei doi și un pompier aflat în timpul liber, care a încercat resuscitarea înaintea sosirii echipajelor medicale", a precizat Raed Arafat.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News
Scrie pe Ziare.Com