Avarie majoră în Galați. Peste 1.000 de clienți au rămas fără gaz metan din cauza unei lucrări neautorizate

Marti, 25 Ianuarie 2022, ora 16:13 2061 citiri
Zonă în care au loc lucrări FOTO viata-libera.ro

Peste 1.000 de clienți casnici și agenți economici din Galați au rămas fără gaz metan marți dimineață, 25 ianuarie 2022, în urma unei intervenții lucrări la rețea.

"Ca urmare a unei intervenții neautorizate, realizate de către un consumator asupra unei conducte de gaze naturale, ce a cauzat o avarie a sistemului de distribuție de pe strada Vadu Cărăbuș nr. 16, din localitatea Galați, Distrigaz Sud Rețele a fost nevoită să sisteze alimentarea cu gaze naturale astăzi, 25 ianuarie, începând cu ora 9:30. În urma acestei opriri, sunt afectați circa 1.200 de clienți casnici și non-casnici aflați în această zonă.

Reluarea alimentării cu gaze naturale a clienților afectați se va efectua în cursul zilei de astăzi (marți - n.r.), după remedierea defecţiunii", informează un comunicat remis de Distrigaz Sud Rețele.

Compania a precizat că după reluarea realimentării cu gaze naturale, dacă clienții simt miros de gaze, sunt rugați să aerisească imediat încăperea, să nu provoace scântei, să nu acționeze întrerupătoarele electrice, să nu folosească aparatele electrocasnice și, dacă este posibil, să închidă robinetul de alimentare cu gaze naturale, scrie viața-liberă.ro.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News