Avantajele ferestrelor PVC cu izolare fonică de la Izotec Group

Advertorial
Marti, 31 Ianuarie 2023, ora 19:17
3297 citiri
Avantajele ferestrelor PVC cu izolare fonică de la Izotec Group
FOTO: shutterstock.com

Tâmplăria PVC se numără printre materialele de construcții de top, fiind prezentă în majoritatea proiectelor de construire a imobilelor, dar și în cadrul lucrărilor de renovare. Produsele premium pot oferi o serie de avantaje, cele mai remarcabile fiind garantarea unei eficiențe energetice a clădirii și creșterea gradului său de siguranță. Însă, nu trebuie neglijate nici importanța și rolul ferestrelor termopan de calitate în prevenirea poluării fonice.

Alegând Izotec Group drept furnizor și optând pentru o colaborare cu aceștia, vei putea comercializa ferestre PVC cu geam termoizolant, care să asigure și o izolație fonică de top.

Confort sporit în interiorul locuinței

Ferestrele cu proprietăți antifonice contribuie la o creștere semnificativă a gradului de confort din interiorul locuinței. Acestea asigură un control mult mai bun asupra zgomotului care pătrunde din exterior și acționează precum o barieră în fața sunetelor. Tocmai de aceea, termopanele premium sunt recomandate pentru construcțiile din regiunile foarte gălăgioase, de exemplu zonele centrale ale orașelor aglomerate.

Completează bunele proprietăți termice

Materialele de calitate utilizate în fabricarea ferestrelor PVC permit o închidere etanșă a ferestrei. Astfel, nu doar că zgomotele puternice nu mai pătrund din exterior, dar nu mai au loc pierderi de căldură. Acest tip de tâmplărie face parte din ansamblul de izolare fonică și termică.

Oferă mai multă siguranță

Dacă vorbim despre ferestre cu izolare fonică, înseamnă că discutăm despre o închidere etanșă. Un astfel de factor este extrem de important și pentru gradul de siguranță al locuinței. Ferestrele etanșe sunt mult mai dificil de deschis din exterior și oferă o protecție antiefracție superioară.

Blocarea zgomotului din interior

Când ne gândim la ferestre cu protecție fonică, ne gândim la stoparea zgomotelor puternice din exterior. Însă, de multe ori, este important și ca acestea să fie reținute în interior. Ferestrele PVC pot acționa și drept barieră împotriva zgomotelor interioare, astfel încât acestea să nu fie percepute de către vecini sau din exterior.

Cum asigură ferestrele PVC izolație fonică?

Ferestrele PVC de la Izotec Group prezintă dotări premium, pentru o performanță de top. Acestea au 3 garnituri de izolare, care asigură închiderea etanșă și, astfel, zgomotele sunt blocate din a trece dincolo de geam.

O caracteristică de bază a geamurilor termopan este faptul că acestea sunt compuse din mai multe foi de sticlă, separate de un gaz inert. Fiecare folie de sticlă contribuie la izolare, precum și gazul dintre ele. În plus, Izotec Group produce și ferestre tripan, cu 3 straturi de sticlă, așadar proprietățile izolatoare sunt îmbunătățite.

Adâncimea profilelor termopan este, de asemenea, importantă. Ferestrele pot fi produse cu adâncimi diferite, dintre care unele sunt mai potrivite pentru a spori capacitățile fonoizolatoare. De exemplu, un pachet termopan cu trei foi de sticlă poate avea o adâncime de până la 52 mm, valoare recomandată pentru o bună izolare.

Dacă ai o firmă de construcții sau ești distribuitor de tâmplărie PVC și dorești să comercializezi ferestre termopan cu bune capacități de izolare fonică, ia legătura cu Izotec pentru a discuta despre o potențială colaborare. Astfel, vei putea beneficia de produse premium la prețuri corecte, livrate într-un timp scurt.

Cum obții o întâlnire cu bărbatul de 1.500 de miliarde de dolari: Ai nevoie de o idee și un om
Cum obții o întâlnire cu bărbatul de 1.500 de miliarde de dolari: Ai nevoie de o idee și un om
Marii bogătași și finanțatori de la New York, Londra sau Hong Kong tânjesc chiar pentru o întâlnire de doar 10 minute cu unul dintre cei mai căutați bărbați din Orientul Mijlociu....
Qualcomm, acuzată că a manipulat rezultatele platformei X Plus
Qualcomm, acuzată că a manipulat rezultatele platformei X Plus
Qualcomm a anunțat recent lansarea noii platforme Snapdragon X Plus, destinată laptopurilor, promițând performanțe remarcabile, durată extinsă de viață a bateriei și capacități avansate...
#avantaje ferestre, #ferestre, #ferestre pvc , #proiecte constructii