Coada de TIR-uri cu cereale din Ucraina se întinde pe zeci de kilometri din Autostrada Soarelui. Zona în care s-a format

Marti, 12 Iulie 2022, ora 16:49 9751 citiri
Coada de TIR-uri FOTO captură video Antena 3

Coada de TIR-uri care transportă cereale din Ucraina și România se întinde pe zeci de kilometri pe autostrada A2, potrivit unor imagini realizate marți, 12 iulie.

Mașinile sunt încărcate cu grâu din Ucraina și așteaptă să descarce marfa în Portul Constanța, potrivit Antena 3. Coada s-a format pe ultima porțiune a autostrăzii, la intrarea pe șoseaua spre port.

Ministrul transporturilor, Sorin Grindeanu dădea asigurări pe 7 iulie că au fost găsite soluții pentru blocajul tirurilor din Portul Constanța.

"În urma discuțiilor, de astăzi (7 iulie n.r), dintre delegația Ministerului Transporturilor și directorul general al Portului Constanța, Florin Goidea, cât și în urma deplasării în teren, s-au identificat două suprafețe în interiorul Portului care pot fi utilizate ca spații de parcare pentru tiruri în vederea defluidizării traficului.

Mai mult, s-a luat decizia ca, săptămâna viitoare, managementul Portului să prezinte un calendar asumat pentru realizarea unui Studiu de Fezabilitate având ca scop dezvoltarea unei parcări de capacitate mare (de peste 800 de locuri) în exteriorul Portului. Aștept o mobilizare și o execuție cât mai rapidă pentru realizarea acestor lucrări!", a transmis Grindeanu într-o postare pe pagina sa de Facebook.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News