Bărbatul grec mort în accidentul din Pasajul Unirii cumpărase excursia cadou pentru soția lui. Femeia nu a aflat că a rămas văduvă

Sambata, 24 Decembrie 2022, ora 13:47
7068 citiri
Bărbatul grec mort în accidentul din Pasajul Unirii cumpărase excursia cadou pentru soția lui. Femeia nu a aflat că a rămas văduvă
Autocarul strivit de limitatorul de înălțime FOTO Facebook

Un bărbat a murit după ce un autocar a fost strivit de limitatorul de înălțime poziționat înainte de intrarea în Pasajul Unirii din București, vineri, 23 decembrie.

Avea 53 de ani, era din Larissa, Grecia, iar excursia în București era un cadou pentru soția lui, cu ocazia Crăciunului, potrivit presei elene, citată de Buletin de București.

Au doi copii, o fata de 23 de ani și un băiat de 21. Fata urmează să ajungă la București pentru a asista la repatrierea trupului neînsuflețit al tatălui ei.

Sora bărbatului mort în accident a declarat, pentru SKAI TV, că au primit vestea de la Ministerul grec de Externe.

“Fratele meu a murit. Nu avem multe informatii, doar că Ministerul Afacerilor Externe a luat-o pe fiica fratelui meu care este un copil de 23 de ani. Nepotul meu are 21 de ani. Au vorbit si ne-au spus ieri ca fratele meu a murit. Am a vorbit ieri cu soția fratelui meu, pe la 19:30, nu știa unde este soțul ei, nu știa nimic. Nu i-au spus că a murit”, a sora jurnaliștilor.

„Trăim o dramă”, a adăugat femeia care a povestit că fratele ei, Nikos, și-a surprins soția cu o excursie la București de Crăciun.

„Vreau să trimită psihologi la copiii fratelui meu care și-au pierdut tatăl și la mama lor”, a spus femeia.

„Vreau să știu în ce stare se află cumnata mea. Vrem să știm cum va veni el aici și vrem ca trupul fratelui meu să vină cât mai curând posibil”, a adăugat ea.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Atenționare de călătorie pentru Grecia. Transportul public, afectat de grevă. Se anunță perturbări majore
Atenționare de călătorie pentru Grecia. Transportul public, afectat de grevă. Se anunță perturbări majore
Atenţionare de călătorie pentru Grecia emisă de Ministerul Afacerilor Externe (MAE), care anunță că miercuri, 16 aprilie, vor avea loc greve în sectorul transportului public. Conform...
Cine e ”Marea Preoteasă”, actrița care a aprins flacăra olimpică. Traseul către Paris
VIDEO
Cine e ”Marea Preoteasă”, actrița care a aprins flacăra olimpică. Traseul către Paris VIDEO
Flacăra Olimpică a fost aprinsă, marţi, la Archaia Olympia, sanctuarul în care au avut loc Jocurile Olimpice Antice. În faţa Templului Herei, s-a ridicat un nou pod între Jocurile Antice...
#autocar strivit bucuresti, #mort, #cadou Craciun, #Grecia, #pasajul Unirii , #eveniment