De ce și-a anulat plecarea al doilea șofer care trebuia să fie în autocarul strivit la Pasajul Unirii: ”Printr-o minune am scăpat”

Sambata, 24 Decembrie 2022, ora 14:11
11531 citiri
De ce și-a anulat plecarea al doilea șofer care trebuia să fie în autocarul strivit la Pasajul Unirii: ”Printr-o minune am scăpat”
Autocarul strivit de limitatorul de înălțime FOTO Captură Video/ Facebook

Un autocar plin cu turiști din Grecia a rămas înfipt în limitatorul de înălțime amplasat înaintea Pasajului Unirii din București, vineri, 23 decembrie. În urma incidentului, un om și-a pierdut viața, iar alți trei sunt în stare gravă.

Autocarul trebuia să aibă doi șoferi care să conducă pe rând, însă cel de-al doilea a anulat plecarea cu doar câteva ore înainte de cursă.

Potrivit informațiilor obținute de presa elenă de la agenția de turism, 6 persoane s-au urcat din Volos, 24 din Larissa și 17 din Salonic. În total, împreună cu șoferul, 48 de persoane s-au îmbarcat pentru a sărbători Crăciunul în București. Al doilea șofer, care ar fi trebuit să se afle și el în autocar, și-a anulat călătoria cu doar câteva ore înainte de plecare. Bărbatul a declarat pentru TheNewspaper.gr că un incident incredibil i-a salvat viața.

Omul a suferit o toxiinfecție alimentară, după ce a mâncat o plăcintă cu brânză. Simțindu-se rău, a sunat la agenția de turism și și-a anulat participarea la excursie. "Printr-o minune am scăpat. De unde să știu că nenorocirea pe care am suferit-o avea să-mi salveze viața?", spune șocat șoferul.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Atenționare de călătorie pentru Grecia. Transportul public, afectat de grevă. Se anunță perturbări majore
Atenționare de călătorie pentru Grecia. Transportul public, afectat de grevă. Se anunță perturbări majore
Atenţionare de călătorie pentru Grecia emisă de Ministerul Afacerilor Externe (MAE), care anunță că miercuri, 16 aprilie, vor avea loc greve în sectorul transportului public. Conform...
Cine e ”Marea Preoteasă”, actrița care a aprins flacăra olimpică. Traseul către Paris
VIDEO
Cine e ”Marea Preoteasă”, actrița care a aprins flacăra olimpică. Traseul către Paris VIDEO
Flacăra Olimpică a fost aprinsă, marţi, la Archaia Olympia, sanctuarul în care au avut loc Jocurile Olimpice Antice. În faţa Templului Herei, s-a ridicat un nou pod între Jocurile Antice...
#autocar strivit bucuresti, #Sofer, #Grecia, #pasajul Unirii , #eveniment