Vara aceasta călătoriile urbane sunt mai comode ca niciodată

Advertorial
Miercuri, 14 Iulie 2021, ora 18:08
4637 citiri
Vara aceasta călătoriile urbane sunt mai comode ca niciodată
Star Taxi FOTO: startaxi.com

Află cum Star Taxi schimbă piața de taximetrie din România

Temperaturile mari din ultima perioadă ne trezesc pofta de călătorit, îndemnându-ne să ne gândim încontinuu la mult așteptatele vacanțe. În această perioadă este mai important ca niciodată să avem grijă de noi și de cei dragi atunci când ne aventurăm în jungla orașelor atât de încinse. Scapă de grija mașinii și a parcării, alegând să călătorești comod, rapid și simplu cu Star Taxi, aplicația 100% românească, care a schimbat piața națională de taximetrie.

Star Taxi este cea mai longevivă aplicație de tip taxi aggregator din țară, iar cheia succesul nostru constă în seriozitatea și respectul de care am dat și dăm dovadă atât față de clienții care se bucură de călătorii, cât și față de șoferii care folosesc aplicația zi de zi”, subliniază Vicol Moldoveanu, Project Manager Star Taxi.

O aplicație performantă cu tradiție în România

De peste 10 ani Star Taxi îți pune lumea în mișcare 24/7 dintr-o singură aplicație, direct din telefon. Disponibilă gratuit în App Store, Google Play și AppGallery pentru București, Cluj, Iași, Constanța, Brașov, Sibiu, Târgu Mureș, Oradea, Timișoara, Călărași, Râmnicu Vâlcea, Buzău, Bârlad, Alba Iulia și Deva, Star Taxi îți oferă ocazia perfectă pentru a străbate ușor orașul în care locuiești sau te afli. Nefiind asociată unei firme de taxi, aplicația permite comanda oricărei mașini afiliate sistemului. Astfel, te bucuri de comenzi preluate rapid, de orice șofer care folosește Star Taxi, optimizând la maximum timpul petrecut în trafic.

Star Taxi este aplicația care îți aduce un taxi acolo unde ai nevoie, în orice moment al zilei. Comanda este transmisă către sute de mașini, fără ca tu sa pierzi timpul căutând numere de telefon sau așteptând ca cineva să îți preia solicitarea. Fără îndoială, Star Taxi a transformat transportul cu taxiul dintr-un lux într-o comoditate, iar rezultatele se văd în încrederea pe care ne-o acordă utilizatorii”, completează Vicol Moldoveanu.

Investiții în dezvoltarea aplicației

Rapiditatea, confortul și ușurința în utilizare sunt puncte de reper pentru experiența Star Taxi, motiv pentru care aplicația este mereu în topul alegerilor românilor într-o piață dominată de giganții străini de ride-hailing. Tocmai pentru a păstra acest statut, de market leader, în perioada următoare, compania își propune să crească nivelul investițiilor, inițiind deja discuții cu diverse platforme pentru lansarea și în domeniul pieței de livrări. Totodată, Star Taxi se concentrează și asupra dezvoltării serviciului Corporate pentru a veni în întâmpinarea clienților business și a companiilor interesate de transport urban în siguranță.

Numărând 80 de milioane de comenzi, 2,5 milioane de descărcări și peste 22,000 de conturi de șoferi la nivel național, Star Taxi este aplicația prin care, vara aceasta, ai parte de călătorii urbane mai comode ca niciodată. Dacă și tu te-ai convins, descarc-o acum și pornește în aventură!

Despre Star Taxi

Star Taxi este cea mai cunoscută aplicație de comandă taxi din România, disponibilă gratuit în App Store, Google Play și AppGallery. Lansată în 2012, aplicația Star Taxi a înregistrat, în doar două zile, o creștere spectaculoasă a numărului de descărcări, ajungând pe prima poziție în topul aplicațiilor gratuite în România pentru iPhone și iPad în Apple App Store. În 2021, aplicația are peste 2,5 milioane de clienți care optează zilnic pentru un transport urban rapid, sigur și comod în cele mai mari orașe din țară: București, Cluj, Iași, Constanța, Brașov, Sibiu, Târgu Mureș, Oradea, Timișoara, Călărași, Râmnicu Vâlcea, Buzău, Bârlad, Alba Iulia și Deva. www.startaxi.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Apar primele investiții arabe în România. Ministrul Agriculturii: „Numai aşa vom creşte valoarea produselor româneşti!"
Apar primele investiții arabe în România. Ministrul Agriculturii: „Numai aşa vom creşte valoarea produselor româneşti!"
Nu doar companiile occidentale vin să facă bani în România, ci și arabii, mai nou. Florin Barbu, ministrul Agriculturii din partea PSD, a anunțat investițiile pe care antreprenorii din Qatar...
Audio Magic Eraser, unealta care le permite utilizatorilor să elimine zgomotele nedorite din filmări
Audio Magic Eraser, unealta care le permite utilizatorilor să elimine zgomotele nedorite din filmări
Google a lansat recent o caracteristică revoluționară numită Audio Magic Eraser, disponibilă exclusiv pe noile modele de smartphone-uri Pixel 8 și Pixel 8 Pro. Funcția este proiectată să...
#star taxi, #stiri auto, #taximetrie , #stiri auto