Va puteti imagina o companie de constructii fara acest echipament?

Advertorial
Luni, 02 Noiembrie 2020, ora 17:01
11114 citiri
Va puteti imagina o companie de constructii fara acest echipament?

Companiile de constructii au nevoie de unelte si echipamente pentru a construi cladiri, infrastructuri rutiere de drumuri si poduri, pentru a crea comunitati. Unele din echipamentele fara de care nu poate trai niciun antreprenor de constructii sunt autobasculantele.

In primul rand, ce este un autobasculant si ce face exact? Este un echipament greu, fabricat in scopul transportarii unor cantitati foarte mari de materiale de constructie, cum ar fi pietris, nisip sau alte materiale. Echipamente precum aceste autobasculante transporta in siguranta aceste materiale catre santier. Aceste sunt, de asemenea, utilizate pentru a transporta deseurile provenite din demolare. Cu siguranta ar fi fost foarte dificil pentru companiile de constructii sa mute aceste materiale daca nu ar fi fost inventate autobasculantele. Pentru a facilita mult lucrarile de constructii, autobasculante noi sau second hand sunt esentiale. Constructia basculanta este trimisa sa aduca materiale de la furnizori. Dupa ce materialele au fost incarcate, sarcina va fi acoperita cu un material de protectie care va impiedica caderea particulelor din aceste materiale in timpul transportului. Incarcatura va fi descarcata pe un spatiu desemnat.

In esenta, autobasculantele de vanzare pe care le puteti vedea pe piata camioanelor sunt foarte asemanatoare cu toate celelalte tipuri de camioane grele. Sasiul pentru basculanta este fabricat din otel armat pentru o durabilitate sporita. Cele mai multe basculante sunt alimentate de un motor diesel mare, cu o cabina intarita in partea de sus pentru a gazdui operatorul. Principala diferenta intre acest camion si alte camioane grele este patul de basculare actionat hidraulic cu o capacitate mare. Deoarece patul este actionat hidraulic, descarcarea este mai rapida si mai usoara decat descarcarea cu orice alt tip de camion.

Cu ingrijire si intretinere adecvate, basculantele vor rezista mult timp. Aceste camioane alimentate de motoare diesel sunt echipamente rezistente, de mare capacitate, ultra durabile, lucru esential pentru activitatile de constructie. Cand vine vorba de dimensiuni, exista basculante foarte mari si exista si mici, iar companiile de constructii achizitoneaza pe acest criteriu si in functie de nevoile din santier. Cand vine vorba de autobasculante de mare capacitate, aveti o gama nelimitata de optiuni de autobasculante de vanzare, existenta pe piata. Toate aceste basculante va ofera o capacitate mare si capacitatea de a efectua cu usurinta cele mai solicitante operatiuni.

Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă, Directorul Financiar al ONE United Properties, a participat la cea de-a treia ediție a Quarterly Report, din 6 martie, eveniment marca Ziare.com, alături de partenerul principal...
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Peste 80 din cei 186 de angajaţi ai combinatului de alumină Alum SA din Tulcea vor rămâne fără locuri de muncă, începând de luni, a anunţat, joi, 28 martie, subprefectul judeţului...
#autobasculanta, #auto , #stiri auto