Un NOU an, un NOU model - AEZ Tioga

Advertorial
Miercuri, 13 Ianuarie 2021, ora 13:00
10857 citiri
Un NOU an, un NOU model - AEZ Tioga

Descopera nou model AEZ Tioga! JANTA.RO iti ofera ocazia de a proba, intr-un mediu virtual, orice model de janta compatibila, direct pe marca si modelul tau specific de automobil, cu ajutorul Configuratorului Virtual 3D regasit in site.

Pentru a primi informatiile 100% corecte despre compatibilitatea jantelor pentru masina dumneavoastra trebuie sa intrati pe link-ul catre configurator sa selectati masina, apoi sa completati informatiile despre autovehiculul dumneavoastra, marca, model, anul fabricatiei si motorizarea.

Dupa parcurgerea acestor pasi veti putea vizualiza toate jantele compatibile pentru fiecare dimensiune.

AEZ TIOGA Titan rupe bariera conventionalului prin design-ul sau cu spite duble care beneficiaza de suprafete polisate. Tehnologia SRC de care beneficiaza janta din aliaj AEZ, ii confera acesteia protectie desavarsita in conditii dificile de iarna.

Datorita noii vopsele SRC acestea sunt 100% rezistente in conditii de iarna, neavand problme cu defecte aparute in urma solutiilor folosite pentru curatarea carosabilului. Sigure si elegante, jantele Tioga sunt elegerea ideal pentru sezonul rece.

Spitele duble ale modelului AEZ TIOGA se potrivesc excelent pentru masinile medii nu doar datorita aprobarilor ECE dar si a design-ului revolutionar.

Modelul TIOGA Titan este disponibil in cinci dimensiuni cuprinse intre 17 si 19 inch pentru cele mai comune vehicule de dimensiuni medii precum Audi A3, A4, A6 si Audi Q3, BMW Seriile 3 si 5, VW Golf, VW Tiguan, Seat Tarraco, Seat Leon, Skoda Ateca sau Skoda Karoq. Poti proba janta AEZ direct pe masina ta cu ajutorul configuratorului virtual 3D, pe www.janta.ro.

NOUL model AEZ TIOGA Graphite reuseste sa se remarce in orice sezon prin design-ul sau cu spite duble finisate intr-o nuanta mata. Janta din aliaj AEZ este protejata mai ales pe timp de iarna gratie tehnologiei SRC de care beneficiaza.

Modelul TIOGA Graphite este disponibil in cinci dimensiuni cuprinse intre 17 si 19 inch. Probeaza direct pe masina ta janta AEZ cu ajutorul configuratorului virtual 3D, pe www.janta.ro.

Poti configura un set de roti complete de iarna care are la baza modelul TIOGA. Tot ce mai lipseste este sa echipezi setul de jante AEZ cu anvelopele adecvate.

In plus pe langa functionalitatile esentiale care te vor ajuta sa alegi jantele si anvelopele ideale pentru masina ta, Configuratorul Virtual 3D iti ofera posibilitatea de a experimenta cu diversele variante de nuante ale exteriorului si interiorului modelului de automobil selectat si de a ajusta garda la sol a acestuia si chiar tenta geamurilor.

Incearca experienta JANTA.RO - cel mai simplu si facil mod de a-ti echipa masina pentru iarna!

Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă, Directorul Financiar al ONE United Properties, a participat la cea de-a treia ediție a Quarterly Report, din 6 martie, eveniment marca Ziare.com, alături de partenerul principal...
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Peste 80 din cei 186 de angajaţi ai combinatului de alumină Alum SA din Tulcea vor rămâne fără locuri de muncă, începând de luni, a anunţat, joi, 28 martie, subprefectul judeţului...
#tioga, #jante, #masina , #stiri auto