Uber a prezentat noul sau concept de taxi aerian (Foto&Video)

Miercuri, 12 Iunie 2019, ora 17:04
4009 citiri
Uber a prezentat noul sau concept de taxi aerian (Foto&Video)
Foto: Arhiva Facebook/ Uber

Uber a dezvaluit noul sau concept de taxi aerian si a anuntat un nou oras pilot Uber Air, in prima zi a celei de-a treia editii a summit-ului anual Elevate, din Washington.

Potrivit unui comunicat de presa remis miercuri Ziare.com, Melbourne (Australia) a fost ales primul oras pilot Uber Air in afara Statelor Unite ale Americii.

Astfel, compania isi consolideaza obiectivul de a incepe testele de zbor din 2020, urmand ca activitatea comerciala in acest sector sa debuteze din 2023.

"Al treilea summit anual Uber Elevate a decolat din nou, pentru a arata progresele facute astfel incat Uber Air sa faca parte din realitatea cotidiana din 2023. Rezervarea unui zbor prin simpla apasare a unui buton e mult mai aproape decat credem, inclusiv aparitia de noi heliporturi, noi modele de cabine de taxi aerian, noi modele de avioane si multe altele.

Elevate este viziunea Uber de a muta ridesharing-ul in aer, cu taxiuri aeriene electrice care protejeaza mediul si, in acelasi timp, sunt silentioase si sigure", a declarat Eric Allison, seful Uber Elevate, citat in document.

De asemenea, Uber a prezentat un nou concept de taxi aerian pentru viitorul serviciu Uber Air. Noul model isi propune sa devina un standard larg acceptat pentru conducatorii vehiculelor de tip eVTOL.

Iata cum arata:

Video: Uber

Totodata, grupul a prezentat si noile concepte de heliporturi care vor fi construite incepand din 2023.

"Conceptele acestui an propun heliporturi conectate din punct de vedere al mobilitatii pentru lansarea serviciilor comerciale in Dallas, Los Angeles si Melbourne in 2023. Cele 16 tipuri de design propuse de 8 companii prestigioase de arhitectura includ structuri de parcari modernizate si constructii noi care sa indeplineasca conditiile tehnice ale unui astfel de aeroport", conform sursei citate.

Foto: Uber

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

În contra curentului european, românii s-au îndreptat în 2024 către mașinile diesel: Înmatriculările au crescut cu peste 31%
În contra curentului european, românii s-au îndreptat în 2024 către mașinile diesel: Înmatriculările au crescut cu peste 31%
În timp ce la nivelul pieței auto europene înmatriculările de autoturisme diesel au înregistrat declinuri anuale de 10,6% în primul trimestru și de 18,5% în luna martie 2024, în România...
Google oferă acces gratuit la unele dintre cele mai avansate instrumente de editare foto
Google oferă acces gratuit la unele dintre cele mai avansate instrumente de editare foto
Google a anunțat că va oferi acces gratuit la unele dintre cele mai avansate instrumente de editare foto din Google Photos, care anterior erau disponibile doar contra cost. Începând cu luna...
#uber taxi zburator , #Uber