Top 7 cele mai sigure si economice autoturisme cu 7 locuri. Cum arată şi cât costă

Vineri, 24 Septembrie 2021, ora 04:20
15341 citiri
Top 7 cele mai sigure si economice autoturisme cu 7 locuri. Cum arată şi cât costă
Vacanţa în familie cu o maşină care permite un număr mare de bagaje sau bagaje voluminoase FOTO press.bmwgroup.com

Europenii prezintă un interes în creștere pentru mașinile confortabile și spațioase, cele în care poți pleca cu familia sau cu număr mai mare de prieteni iar aceasta tendință se simte și în piață auto din România, cu precădere în contextul în care pandemia de coronavirus a schimbat destul de mult tendințele cumpărătorilor.

Iar în căutarea de soluții pentru a oferi mai mult spatiu și siguranță, constructorii de mașini au luat decizii drastice de arhitectura a caroseriei și a interiorului.

Specialiștii auto sunt de părere că mașina cu 7 locuri este soluția ideală pentru orice familie, mai ales când vorbim despre numărul mare de bagaje pentru 3 sau 4 persoane, care pleacă într-o vacanţă ceva mai lungă.

Așadar, daca vreți să vă schimbați autoturismul sau sunteți în căutarea unui monovolum vă prezentăm un Top realizat de Promotor cu 7 dintre cele mai fiabile, confortabile și economice mașini cu 7 locuri.

1. BMW Seria 2 Gran Tourer - de la 28.000 euro + TVA

"Captează imediat toate privirile, datorită aspectului sportiv: acest efect este creat de partea frontală atractivă cu grila dublă şi prizele de aer continue, împreună cu ampatamentul lung şi consolele scurte. Linia mai ridicată a plafonului, alături de portierele de dimensiuni generoase, oferă spaţiu şi confort. Cu multe opţiuni practice de depozitare şi un al doilea rând de scaune reglabile, BMW Seria 2 Gran Tourer oferă funcţionalitate maximă în interior şi până la 1.905 litri de spaţiu pentru bagaje. Este foarte practic, în special pentru familii: datorită celui de-al treilea rând de scaune (opţional), ai la dispoziţie şapte locuri oricând ai nevoie".

2. SUV cu 7 locuri BMW X5 - 40.000 euro + TVA

“BMW X5 oferă plăcerea de a conduce pe orice teren datorită motorului BMW TwinPower Turbo şi a tracţiunii integrale BMW xDrive remarcabile. Pachetul xOffroad opţional oferă o reglare mai fină: patru moduri de condus off-road, care pot fi selectate, adaptează cu precizie sistemul de tracţiune integrală, în funcţie de suprafaţa pe care se deplasează automobilul.”.

3. Citroen C4 Grand Picasso - de la 13.900 + TVA, preţ promo

“Noul CITROËN C4 oferă întregul program Citroën Advanced Comfort, adică confortul la condus: suspensii cu Amortizare Hidraulică Progresivă și scaune Advanced Comfort. Confortul pasagerilor: suportul retractabil de tabletă pentru pasagerul din față (Smart Pad Support), spațiu generos și soluții de depozitare inteligente”.

4. Ford S-Max - 14.000 euro + TVA

“Mașina este prezentată ca o alternativă sportivă la monovolumele tradiționale și are 7 locuri. Pe 13 noiembrie 2006 S-Max a fost votată mașina anului 2007 în Europa. Ford S-Max este prima mașină desenată în stilul Kinetic Design al lui Ford. Pe S-Max, Kinetic Design include faruri angulare, grile trapezoidale gemene și aripi ale roților mari”.

5. Dacia Lodgy - 11.000 euro + TVA

“Mașină spațioasă, cu șapte locuri la un buget rezonabil, cam aceasta ar fi descrierea cea mai bună pentru seria aceasta Dacia. Lodgy este un automobil cu tracțiune față și este propulsat de o gamă de motoare cu patru cilindri: un motor diesel de 1,5 l, oferit cu 2 versiuni de putere, și două pe benzină de 1,6 l și 1.2 Tce. Autoturismul este disponibil numai cu volan pe partea stângă, cu modele de 5 și 7 locuri”.

6. Hyundai Santa Fe - 47.000 euro + TVA

“Hyundai Santa Fe este o mașină de familie foarte confortabilă. Oferă acum dimensiuni mai mari, confort sporit și tehnologii de siguranță revoluționare. Cel mai longeviv model de clasa SUV al companiei prezintă un exterior impunător si expresiv. Interiorul se remarca prin confortul oferit si prin calitatea materialelor utilizate. ”

7. Opel Zafira - 13.500 euro + TVA

“În funcție de nevoile familiei sau ale afacerii, scaunele modelul Zafira Life pot oferi o configurație flexibilă de până la nouă persoane. Așadar, indiferent dacă te afli la plajă sau găzduiești o întâlnire, întotdeauna va exista loc pentru toate persoanele prezente”.

*Preturile afişate sunt estimative si sunt cele mai mici practicate pe piaţa din România, putand fi si preturi pentru maşini rulate certificate!

Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă, Directorul Financiar al ONE United Properties, a participat la cea de-a treia ediție a Quarterly Report, din 6 martie, eveniment marca Ziare.com, alături de partenerul principal...
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Peste 80 din cei 186 de angajaţi ai combinatului de alumină Alum SA din Tulcea vor rămâne fără locuri de muncă, începând de luni, a anunţat, joi, 28 martie, subprefectul judeţului...
#monovolum, #familie, #vacanta, #promotor, #Dacia Lodgy, #Hyundai Santa Fe , #stiri auto