Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Top 3 site-uri din domeniul auto

Advertorial
Luni, 27 Februarie 2017, ora 16:47
9098 citiri
Top 3 site-uri din domeniul auto

(P) Piata din domeniul auto este, in prezent, in plina ascensiune. Fie ca vorbim despre aparitia unor masini noi pe piata, despre dealerii care furnizeaza cele mai noi si mai bune preturi pentru masini, fie ca vorbim despre serviciile de transport, de service-urile sau magazinele care vand piese auto, pasionatii de masini si nu numai sunt inconjurati de oferte si metode facile de a accesa un serviciu sau produs din acest domeniu.

Printre atatea magazine online si servicii puse la dispozitia consumatorilor, 3 site-uri s-au remarcat pentru ofertele si serviciile profesionale si de calitate.

#1 Transfero, o agentie de turism cu servicii de transfer aeroport, le pune la dispozitie calatorilor o solutie eficienta si confortabila pentru nevoia de a ajunge rapid si in siguranta la sau de la aeroport.

Un serviciu cu adevarat util, mai ales pentru cei aflati la distante mari de aeroport sau necunoscatori de orasul in care ajunge, a inceput sa fie din ce in ce mai cautat pe piata din Romania.

De-a lungul timpului, au dezvoltat servicii si au incercat sa ajunga in cat mai multe zone din Romania, drept urmare, de curand, au extins serviciul si catre transfer aeroport Braila-Otopeni.

#2 Anvelope off-road este acea firma pe care care ai vrea sa o ai tot timpul langa tine, mai ales atunci cand experimentezi adrenalina unei curse off-road. Si chiar este aproape de tine prin produsele de calitate si profesionale oferite.

Pentru toti pasionatii de off-road si masini 4x4, magazinul online pune la dispozitie anvelope off-road, anvelope SUV 4x4 sau AWD.

Disponibile pentru orice marca de masina 4x4, anvelopele livrate au cele mai bune proprietati de aderenta la drumurile cu obstacole.

#3 AutoAtu este un magazin online care ofera o gama diversificata de piese auto la preturi foarte bune. Gama este completata si de piese auto aftermarket, ceea ce inseamna ca preturile sunt mult mai mici fata de cele din piata.

Pana in prezent, AutoAtu a multumit foarte multi clienti cu varietatea de produse si, mai cu seama, clientii care au cautat piese auto Volkswagen, deoarece compania este dedicata si pentru instalarea acestora din urma.

In plus, AutoAtu dispune si de un service specializat pe produsele si defectiunile tehnice, sustinu de o echipa de mecanici priceputi in cele mai complicate probleme tehnice care agraveaza buna functionare a masinii tale.

Numărul românilor ce vor să lucreze în străinătate este tot mai mic. Studiul care arată proporția tinerilor dornici să mai plece
Numărul românilor ce vor să lucreze în străinătate este tot mai mic. Studiul care arată proporția tinerilor dornici să mai plece
Un număr tot mai mic de români caută un loc de munca în altă țară și numărul este în scădere de șase ani. Un studiu realizat la nivel global a dezvăluit că românii ar prefera să...
Ce sunt grupurile secrete de pe WhatsApp și cum funcționează
Ce sunt grupurile secrete de pe WhatsApp și cum funcționează
WhatsApp introduce un meniu de apelare îmbunătățit și o funcție pentru grupuri ascunse în versiunea beta a aplicației. Noua funcție, numită „Hidden Group”, permite crearea și...
#piese auto online , #piata auto