Top 10 masini pentru femei

Joi, 19 Mai 2011, ora 19:38
4225 citiri
Top 10 masini pentru femei

De ce anumite modele de masini sunt preferate de femei? Ei bine, raspunsul poate fi oferit de membri ai sexului opus, care conduc, din cand in cand, aceleasi modele.

MONEY.ro a realizat topul masinilor care, in timp, s-au dovedit atractive mau mult pentru reprezentantele sexului frumos, desi producatorii le-au creat si pentru barbati.

1. Nissan Micra. Femeilor le place stilul si viteza la fel de fel de mult ca si barbatilor. Cu toate acestea, nu poate fi ignorata preferinta femeilor pentru cea mai "mica" oferta de la Nissan.

Desigur, si barbatii conduc Micra, insa nu la fel de des. Atractia speciala a femeilor pentru Micra a inceput cu a doua generatie a modelului, in 1993. Aceasta "jucarie de oras" este creata sa atraga instant, chiar daca nu a avut niciodata o motorizare "GTi" sau vreo alta imbunatatire spectaculoasa.

Cea mai recenta generatie Micra, a treia, pare sa continue aceasta traditie. Ca si in cazul predecesorului sau, stilul este extrem de distinctiv si piata sa tinta este cea in pas cu moda. Exista mai multe motoare de data aceasta - 1,0, 1,2 si unitati de 1,4 litri, plus un diesel de origine Renault de 1,5 litri dCi.

Citeste mai multe despre Top 10 masini pentru femei pe Money.ro.

Samsung a lansat noul model Galaxy C55. Ce specificații oferă
Samsung a lansat noul model Galaxy C55. Ce specificații oferă
Samsung a lansat, în China, noul model Galaxy C55, eveniment care a avut loc fără prea multe anunțuri spectaculoase. Telefonul este, în esență, identic cu modelul Galaxy M55, dar se distinge...
Marile orașe europene, într-o criză a locuirii. ”Clujul rămâne doar al bogaților și al turiștilor”
Marile orașe europene, într-o criză a locuirii. ”Clujul rămâne doar al bogaților și al turiștilor”
Oameni din întreaga Uniune Europeană se confruntă cu o criză a locuirii fără precedent, agravată de inflație, sărăcie energetică și risc de excluziune socială. Un raport de la vârful...
#masini femei, #top masini, #Nissan Micra , #masini