Te-a lasat masina? Vezi unde gasesti cel mai usor piese auto

Marti, 10 Noiembrie 2015, ora 11:42
5579 citiri
Te-a lasat masina? Vezi unde gasesti cel mai usor piese auto
Foto: Facebook / Fabi Automotive

Ti s-a stricat masina si ai nevoie de piese auto romanesti sau de import, in maxim 24 de ore, dar vrei sa le gasesti cat mai usor, sa se potriveasca perfect si sa nu dai o gramada de bani? Nimic mai simplu. Intra pe site-ul magazinului Fabi Automotive si vei gasi imediat piesele de care ai nevoie!

Nu toata lumea se pricepe la masini sau la piese auto, dar nici nu e nevoie, in ziua de astazi, pentru ca totul devine mult mai simplu daca stii unde sa cauti.

Trebuie doar sa intri pe fabiautomotive.ro, selectezi marca masinii tale, apoi iti alegi modelul si anul si poti merge cu filtrarea pana la seria de motor si alte detalii extrem de utile, ca sa nu existe incurcaturi - dai datele din talon si ai scapat de bataile de cap!

La fel, daca vrei sa ceri rapid o oferta sau daca vrei sa gasesti piesa potrivita, poti sa te raportezi direct la codul celei vechi, ca sa nu existe nicio urma de indoiala.

In plus, pe acest site poti plasa comenzi online non-stop pentru piesele care se schimba mai des, cum ar fi cele ale ambreiajului, dar si pentru consumabile, cum ar fi uleiul de motor sau lichidul de frana.

De asemenea, poti face si comenzi telefonice si poti suna imediat sa gasesti piesele care te intreseaza, de luni pana vineri, de la 08:30-18:00, ba chiar si sambata, de la 08:30 la 14.00.

Magazinul fizic il poti gasi in Soseaua Viilor, nr.49, sector 5, Bucuresti.

Daca n-ai timp sa stai prea mult de vorba, da un e-mail la pieseautonew@gmail.com.

Pentru comenzile mai mari de 600 de lei livrarea este gratuita, iar la comenzile online si telefonice ai reduceri de 10 sau chiar de 15%. Daca nu esti multumit, poti trimite produsele in apoi in 10 zile si iti primesti banii inapoi.

Tine mine: te-a lasat masina? Trebuie doar sa ai salvat numarul lor in telefon (0764.440.275). Ii suni si ceri ce-ti trebuie si in 24 de ore ai primit. E valabil si pentru RCA!

Urmareste si pe Facebook pagina Fabi Automotive, ca sa fii la curent cu promotiile si reducerile.

Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă, Directorul Financiar al ONE United Properties, a participat la cea de-a treia ediție a Quarterly Report, din 6 martie, eveniment marca Ziare.com, alături de partenerul principal...
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Peste 80 din cei 186 de angajaţi ai combinatului de alumină Alum SA din Tulcea vor rămâne fără locuri de muncă, începând de luni, a anunţat, joi, 28 martie, subprefectul judeţului...
#piese auto non stop, #piese auto import, #comanda piese auto, #consumabile auto , #piata auto