Schimbă-ți la timp anvelopele de vară cu anvelopele de iarnă

Advertorial
Miercuri, 29 Septembrie 2021, ora 16:57
3877 citiri
Schimbă-ți la timp anvelopele de vară cu anvelopele de iarnă
anvelope FOTO: freepik.com

Am clipit cu toții de două ori și, gata, a trecut vara! Da, zilele sunt din ce în mai scurte iar temperaturile au început să scadă. Vremea se schimbă de la o zi la alta, așa că acum este exact momentul potrivit să iei în calcul schimbarea anvelopele de vară cu cele de iarnă.

Vremea este din ce în ce mai capricioasă și pot apărea schimbări bruște de temperatură de la o zi la alta. Cu siguranță deja ai început să cotrobăi prin dulap după hainele groase pentru că vrei să te simți confortabil, să nu răcești și să te protejezi împotriva ploii. Sunt gesturi naturale pe care le faci și așa cum scoți hainele groase din dulap în sezonul rece, așa trebuie să-ți schimbi și anvelopele cu care ai rulat în această vară cu anvelopele de iarnă.Pentru că unele dezvoltate special pentru condițiile din această perioadă a anului îți oferă mai mult siguranță și confort. Ție și familiei tale.

Așa cum spuneam, vremea este capricioasă și te poți trezi oricând cu zăpadă pe drum. Iar anvelopele de vară nu se schimbă cu anvelope de iarnă când cade prima zăpadă. Atunci este deja prea târziu. Conform legislației în vigoare, nu există un termen sau o perioadă de la care trebuie folosite anvelope de iarnă, dar se sancționează circulația pe drumurile acoperite de zăpadă fără astfel de anvelope de la 1 Noiembrie. Dacă te decizi să schimbi anvelopele tale de vară cu anvelopele de iarnă doar când e zăpadă mai gândește-te o dată la siguranța ta. Nu te poți deplasa pe șosele acoperite de zăpadă fără anvelope de iarnă, chiar dacă drumul pe care-l faci este la un service de anvelope pentru a le schimba.

Adaugă la asta haosul din trafic, aglomerația de la service-urile de anvelope și chiar posibilitatea să nu găsești anvelopele dorite pe stoc, dacă nu ai unele de iarna trecută. Tocmai de aceea, ca șofer, unul dintre lucrurile de care trebuie să ții cont în această perioadă, când temperaturile încep să scadă, este să schimbi anvelopele de vară cu anvelope de iarnă, acestea fiind dezvoltate special pentru a oferi maximum de performanțe la temperaturi de sub 7°C, în condiții de iarnă, pe suprafețe ude sau acoperite de zăpadă și gheață.

Dacă încă nu ai anvelopele de iarnă potrivite, pe Anvelope.ro găsești pe stoc o gamă variată de anvelope de iarnă pentru orice tip de vehicul și stil de condus, adaptate tuturor planurilor tale pentru această iarnă. În funcție de nevoile tale, vei fi consiliat să-ți alegi anvelopele potrivite, iar cu ajutorul configuratorului de pe site vei putea compara toate opțiunile disponibile. Totul în funcție de bugetul tău, existând chiar și opțiunea de plată în rate.

Apoi poți comanda anvelopele dorite pe site-ul Anvelope.ro și acestea ajung direct la tine acasă. Dacă ești în București, poți opta și pentru servicii de depozitare a anvelopelor, aceasta fiind făcută conform recomandărilor producătorului cu privire la poziție, temperatură și presiune.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Samsung și Qualcomm vor să ducă viteza 5G la alt nivel. Despre ce tehnologie este vorba
Samsung și Qualcomm vor să ducă viteza 5G la alt nivel. Despre ce tehnologie este vorba
Samsung și Qualcomm au anunțat recent rezultatele promițătoare ale testelor efectuate cu tehnologia avansată de modulație 1024 QAM (Quadrature Amplitude Modulation), înregistrând o...
Motivul pentru ca unii utilizatori vor evita achiziționarea noului Huawei Pura 70
Motivul pentru ca unii utilizatori vor evita achiziționarea noului Huawei Pura 70
Săptămâna trecută, Huawei a lansat seria Pura 70, care a înregistrat vânzări impresionante pe piața din China. Cu toate acestea, perspectivele pentru piețele occidentale sunt mai...
#anvelope, #anvelope iarna, #anvelope vara , #stiri auto