Rolls Royce scoate pe piata noul model blindat, Phantom

Marti, 10 Aprilie 2007, ora 10:401640 citiri
Rolls Royce scoate pe piata noul model blindat, Phantom

Rolls Royce va oferi clientilor o noua versiune blindata a modelului Phantom. Modelul este conceput astfel incat sa ofere un nivel ridicat de protectie, intr-un cadru extrem de luxos.

Noul model va aparea pe piata si intr-o versiune de baza, neblindata. Cu toate acestea, cele doua versiuni seamana leit, neexistand nici o diferenta vizibila nici la exterior si nici la interior.

Rolls Royce Pantom este echipat cu o tehnologie revolutionara bazata compoziti si metal tratat special, menit sa ofere protectie. Spatiile deschise sunt acoperit cu sticla groasa foarte rezistenta.

Pentru a primi standardul VR7, ficecare nou model trebuie testat independent impotriva penetrarii gloantelor sau a exploziilor cu grenade. Sasiul masinii este din aluminiu, iar componentele din care sunt alcatuite suspensiile au fost intarite pentru a suporta o eventuala modificare de greutate. Cu toate acstea, motorul ramane neschimbat.

Acesta va propulsa pana la 453 CP, la o torsiune de 720 Nm. Rolls Royce va construi modelul Phantom, versiunea de baza dupa care masina va fi blindata, in functie de cerinte de catre un alt constructor. Piata auto din Orientul Mijlociu va fi prima care se va bucura de noul Rolls Royce Phantom

Sursa: StiriAuto.ro

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News