Restrictii de circulatie si de parcare anuntate in zona Arenei Nationale in perioada urmatoare pentru Euro 2020

Joi, 24 Iunie 2021, ora 18:491430 citiri
Restrictii de circulatie si de parcare anuntate in zona Arenei Nationale in perioada urmatoare pentru Euro 2020
Se interzice atat stationarea, parcarea, cat si accesul autovehiculelor pe mai multe strazi FOTO Facebook/ FRF

Mai multe restrictii de parcare au fost instituite in zona Arenei Nationale, in contextul desfasurarii meciurilor din cadrul Campionatului European de Fotbal Euro 2020, transmite Primaria Capitalei prin intermediul unui comunicat de presa.

Restrictiile vor fi valabile pentru zilele in care au loc evenimentele sportive, precum si in zilele premergatoare acestora, in vederea respectarii masurilor de siguranta.

Astfel, in perioadele 12 iunie - 14 iunie, 16 iunie - 18 iunie, 20 iunie - 22 iunie si 27 iunie - 29 iunie, interval orar 7,00-7,00, se interzice atat stationarea, parcarea, cat si accesul autovehiculelor in urmatoarele zone/strazi care fac parte din perimetrul de siguranta:

- Trotuarul din bulevardul Basarabia, in sensul de mers dinspre bulevardul Chisinau inspre bulevardul Mihai Bravu;

Cardul de masa Up Dejun iti aduce discounturi de pana la 50% la categorii precum: abonamente de servicii medicale Regina Maria, curierat DPD, card de carburant OMV Petrom, produse de birotica si papetarie Lecom, solutii de digitalizare, tracking GPS flota auto de la iTrack si altele. Obtine oferta AICI!

- bulevardul Basarabia, bulevardul Pierre de Coubertin;

- strada Maior Coravu, strada Serbanica Vasile;

- strada Tony Bulandra (inclusiv sens giratoriu intre strazile Maior Coravu si Tony Bulandra);

- strada Vatra Luminoasa.

Rezidentii cu locuri de parcare platite pe str. Maior Coravu vor fi instiintati de catre ADP Sector 2 in legatura cu asigurarea de locuri de parcare alternative, gratuite, in zilele mentionate mai sus, in parcarea Mega Mall, nivelul 2B.

"Avand in vedere cerintele de siguranta impuse de organizarea evenimentului sportiv, masinile care nu vor elibera zonele mentionate vor fi ridicate si relocate in parcarea situata in rondul Pietei Alba Iulia", mentioneaza PMB.