Record pe piata auto: Cea mai scumpa optiune dubleaza pretul celui mai scump SUV

Vineri, 18 Septembrie 2015, ora 22:199096 citiri
Record pe piata auto: Cea mai scumpa optiune dubleaza pretul celui mai scump SUV
Foto: Bentley Motors

Piata auto mondiala se afla in fata unui adevarat record: cel mai scump echipament optional ce poate fi montat pe un autoturism de serie.

Noul Bentley Bentayga, care detine deja recordul cel mai scump SUV lansat in acest an, el fiind, de asemenea, unul dintre cele mai costisitoare autoturisme de serie, le ofera clientilor cu dare de mana posibilitatea de a dubla valoarea masinii cu un simplu... ceas!

Potrivit celor de la Carscoops, cel mai scump echipament optional din istorie este un ceas Breitling Mulliner Tourbillon in valoare de peste 200 de mii de euro.

Acest ceas, care va fi amplasat pe consola centrala, este fabricat integral din aur, iar pe cadran are montate opt diamante.

Producatorul sau sustine ca are cel mai complex si exact mecanism, iar la fiecare 15 minute executa trei rotatii pentru a fi in permanenta armat.

Cei care isi doresc sa cumpere noul Bentely Bentayga vor fi nevoiti sa scoata din buzunare cel putin 220 de mii de euro, iar daca isi vor dori si acest ceas in consola centrala vor trebui sa mai achite inca 205 mii de euro.

Iata si cum functioneaza ceasul Breitling: