Rabla 2014: Cand se pot inscrie firmele si institutiile publice

Miercuri, 16 Aprilie 2014, ora 14:001715 citiri
Rabla 2014: Cand se pot inscrie firmele si institutiile publice

Persoanele juridice si institutiile publice care vor sa se inscrie in "Programul de stimulare a innoirii parcului auto national 2014" pot depune dosarele incepand cu data de 23 aprilie.

Administratia Fondului pentru Mediu (AFM) a alocat anul acesta un numar de 3.000 de tichete pentru persoane juridice si institutii publice, se precizeaza intr-un comunicat al Administratiei Fondului pentru Mediu (AFM).

Tichetele vor fi alocate electronic, in sistemul informatic gestionat de AFM.

Dosarele se vor depune la sediul Administratiei Fondului pentru Mediu, iar termenul limita de depunere a acestora este 1 septembrie 2014, se mai precizeaza in comunicat.

Cei interesati pot consulta Ghidul de finantare publicat pe site-ul AFM, in care sunt prevazute atat conditiile de eligibilitate, cat si documentatia necesara pentru inscrierea in program.

Lista persoanelor juridice si a institutiilor publice validate sa participe in programul "Rabla 2014" va fi publicata pe site-ul institutiei (www.afm.ro).

La o saptamana de la lansare, au fost inregistrate in sistemul informatic al AFM aproape 1.500 de rezervari din partea persoanelor fizice.

C.S.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News