Rabla 2011: Chevrolet Orlando, vandut cu reducere de 2.700 de euro

Marti, 12 Iulie 2011, ora 15:31
3079 citiri
Rabla 2011: Chevrolet Orlando, vandut cu reducere de 2.700 de euro
Foto: Portal Leasing

Modelul Chevrolet Orlando cu transmisie automata si motorizare diesel costa in Romania, prin Programul Rabla, 18.200 de euro (inclusiv TVA), cu 2.700 de euro sub valoarea de baza care se vinde fara tichete valorice.

Primul monovolum al celor de la Chevrolet a ajuns in Romania in luna februarie, dupa numai cateva luni de la prezentarea in premiera la Salonul Auto de la Paris.

Construit exclusiv pe platforma limuzinei Cruze, noul Orlando stabileste fara doar si poate, noi standarde de spatiu si confort interior, in timp ce la exterior formele aerodinamice completeaza inovatia propusa de catre constructorul american, General Motors /GM/.

Motorizarea diesel de 2.0 litri si 163 CP, cu transmisie automata exceleaza la capitolul fiabilitate si consum. In plus, Chevrolet Orlando LTZ Plus este generoasa in ceea ce priveste dotarile standard, de la senzori de parcare si comenzi audio pe volan, pana la jante de 17 inci din aliaj, oglinda retrovizoare cu functie automata antiorbire si tempomat electronic.

Cu un potential de 163 CP, versiunea hidramata LTZ reuseste o performanta de invidiat la consumul de combustibil: in extra-urban de 6,2l/100 km (fata de 5,7l/100 km cat se scrie in cartea tehnica), in urban 9,1 l/100 km (fata de 9,3l/100 km), iar in mixt calculul se potriveste cu datele producatorului, respectiv 7 litri/100 km.

Asadar, cu un rezervor plin a carui capacitate este de 64 de litri, se pot parcurge fara emotii circa 600 de km, atat in conditii de drum aglomerat, cat si pe portiuni de drum forestier.

In habitaclu, Orlando inoveaza spatiul si confortul. Modelul LZT AT hidramat dispune in standard de tapiterie din piele pe scaune si volan, masuta de cafea la scaunele din spatele soferului si pasagerului, un bord prevazut cu o serie de elemente vizuale ce ajuta la citirea de informatii in timpul mersului cu usurinta, aer conditionat automat, functie de filtrare a aerului care circula in masina, precum si Radio CD cu MP3.

In afara, masina denota capacitate combativa si forta pentru acces pe drumuri destul de dificile. Un impediment apare, insa, in momentul in care toate cele 7 locuri sunt ocupate, deoarece portbagajul devine inutilizabil. In acest caz, optiunea de rezerva ramane atasarea pe capota a unui portbagaj mobil.

Tot in privinta habitaclului, noul model de la Chevrolet a fost gandit in ideea crearii senzatiei de amfiteatru pentru pasagerii din spate, in sensul ca al doilea si al treilea rand de scaune a fost ridicat in comparatie cu cele din fata pentru a permite ocupantilor lor sa vada mai bine in fata si lateral.

Chevrolet Orlando LTZ diesel, cu transmisie automata, se vinde in Romania cu 19.200 euro (TVA inclusa), iar prin Programul Rabla masina are o reducere de 2.700 de euro, pana la 18.900 euro (inclusiv TVA).

Productia monovolumului Orlando a demarat in luna octombrie 2010 la fabricile GM din Coreea de Sud.

Chevrolet este cea mai importanta marca internationala a grupului american GM, cu vanzari anuale de aproximativ 3,5 milioane de autovehicule, in peste 130 de tari.

In 2011, Chevrolet va lansa noi modele: noul Captiva SUV, Corvette Grand Sport Coupe si noul Aveo hatchback si notchback, Cruze hatchback, Camaro coupe si decapotabila si revolutionarul Chevrolet Volt, autovehiculul electric cu autonomie extinsa.

Cele mai mari piete europene ale marcii Chevrolet sunt: Rusia, Italia, Germania, Spania, Franta si Turcia. Infiintata in S.U.A. in 1911 de catre emigrantul elvetian Louis Chevrolet, marca isi va sarbatori centenarul in 2011.

Potrivit celor mai recente date, Chevrolet Europe a vandut 251.820 de autovehicule, incepand din ianuarie si pana in iunie 2011, ceea ce a reprezentat o crestere a vanzarilor cu 18.615 de unitati (8%) in comparatie cu aceeasi perioada a anului 2010, cand in primul semestru se vandusera 233.205 de autovehicule.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

OnePlus Pad Go, tableta de buget cu specificații excelente. La ce preț este oferită
OnePlus Pad Go, tableta de buget cu specificații excelente. La ce preț este oferită
OnePlus a introdus pe piață o nouă tabletă, OnePlus Pad Go, o versiune mai accesibilă a modelului OnePlus Pad. Cu un preț de pornire de aproximativ 230 EUR în Europa, tableta promite să...
Microsoft vrea să introducă reclame în Windows 11. Cum pot fi dezactivate
Microsoft vrea să introducă reclame în Windows 11. Cum pot fi dezactivate
Microsoft vrea să introducă reclame în meniul de Start al Windows 11, conform informațiilor oferit de utilizatorii beta din Statele Unite. Experimentul se aliniază practicii companiei de a...
#chevrolet orlando programul rabla, #vanzare chevrolet reducere , #programul rabla