(P) Protectie sporita pentru motorul masinii? Da, cu un scut metalic!

Joi, 24 Martie 2016, ora 17:47
2347 citiri
(P) Protectie sporita pentru motorul masinii? Da, cu un scut metalic!

Orice scut de motor a fost realizat cu scopul de a oferi protectie motorului. Unele protejeaza si cutia de viteze, insa este important sa ai grija de masina pe care o conduci si sa te asiguri ca o aperi de orice factor care ar putea influenta in vreun fel masina sau chiar viata soferului.

Masinile marca Peugeot sunt foarte cunoscute, in special modelele 206, 307 si 407. Acestea au avut succes si inca se vand indiferent de anul de fabricatie. Daca faci o analiza pentru scut motor Peugeot 206 vs 307 vs 407 vei observa de exemplu faptul ca grosimea acestuia nu difera, ea fiind de 2-3 mm grosime.

Toate cele trei modele dispun de ramforsari pe partea de exterior a scutului. Aceste intariri ale constructiei metalice sunt menite sa reduca vibratiile sau trepidatiile care pot aparea in timpul mersului cat si volumul fonic produs in timpul acestuia. De altfel, toate cele trei modele sunt prevazute fiecare cu cate o fereastra prin intermediul careia soferul poate avea acces la busonul de ulei.

Diferentele modelelor de scut motor Peugeot 206 vs 307 vs 407 sunt legate de anul de fabricatie si materialul din care acesta a fost realizat.

Exista modele din plastic sau din otel. Scutul din plastic este cel mai accesibil la pret, insa nu este la fel de rezistent ca cel din otel. Scutul din otel are o durata de viata mult mai lunga intrucat protejeaza motorul de factorii externi mult mai agresivi.

Exista insa si diferente pentru scut motor Peugeot 206 vs 307 vs 407 legate de distanta la care acestea se afla situate. Cel din otel desi este mai rezistent se poate situa mai jos decat cel din plastic. Astfel unele persoane pot afirma faptul ca oricand masina poate fi lovita pe dedesubt, insa acesta este mult mai rezistent fata de cel din plastic.

Google renunță la Dock-ul cu încărcător pentru tableta Pixel
Google renunță la Dock-ul cu încărcător pentru tableta Pixel
În iunie anul trecut, Google a lansat tableta Pixel, care a inclus în pachet un Dock cu Încărcător și Difuzor, destinat să transforme dispozitivul într-un difuzor inteligent atunci când...
TSMC a dezvăluit planurile pentru lansarea tehnologiei avansate TSMC A16
TSMC a dezvăluit planurile pentru lansarea tehnologiei avansate TSMC A16
Taiwan Semiconductor Manufacturing Company (TSMC), liderul mondial în producția de cipuri, a dezvăluit planurile pentru lansarea tehnologiei avansate TSMC A16. Noul proces de fabricație, ce...
#scut auto motor, #scut auto plastic, #scut auto metal , #noutati auto