Programul Rabla, suplimentat cu 4.000 de tichete electronice. Se cumpara 15 tichete pe minut

Luni, 18 Iulie 2016, ora 14:403497 citiri
Programul Rabla, suplimentat cu 4.000 de tichete electronice. Se cumpara 15 tichete pe minut
Foto: Arhiva Ziare.com

Programul "Rabla Clasic" a fost suplimentat cu 4.000 de tichete electronice, a anuntat luni ministrul Mediului, Cristiana Pasca Palmer.

Cele 13.000 de tichete alocate initial s-au epuizat in doar trei saptamani. Si tichetele suplimentare se vor termina repede, pentru ca sunt achizitionate cam 15 vouchere pe minut, scrie News.ro.

Ministrul a precizat ca ramane in vigoare prima de casare de 6.500 de lei, cu posibilitatea accesarii suplimentare a doua eco-bonusuri pentru urmatoarele situatii:

  • un eco-bonus de 750 de lei care poate fi adaugat primei de casare, in cazul in care romanii aleg sa-si cumpere o masina al carui motor genereaza o cantitate de emisii de CO2 mai mica de 100 g/km;
  • un eco-bonus in valoare de 1.500 lei pentru situatia in care se opteaza pentru un autovehicul nou cu sistem de propulsie hibrid;

In acest an, programul Rabla este structurat pe doua componente: Rabla Clasic - prin care romanii pot beneficia de o prima de casare pentru achizitia unui autovehicul nou in schimbul unui autovehicul vechi si Rabla Plus - program nou, prin care este stimulata achizitia unui autovehicul nou pur electric sau nou electric hibrid, fara sa fiti obligati sa casati o masina veche.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News