Programul Rabla: Nici nu au fost emise, dar voucherele sunt deja vandute pe Internet

Luni, 15 Aprilie 2013, ora 18:363125 citiri
Programul Rabla: Nici nu au fost emise, dar voucherele sunt deja vandute pe Internet
Foto: automarket.ro

Nici n-au fost emise si deja valoreaza 3.000 de lei pe piata libera. Vorbim de tichetele din programul Rabla, care va incepe abia peste o luna. Intre timp, Internetul este plin de anunturi din partea celor care au o masina veche si vor sa vanda voucherele la jumatate de pret. Voucherul este transmisibil, dar numai o singura data.

Pentru inceput, vestea buna este ca anul acesta tichetul are o valoare mai mare, de 6.500 de lei, fata de 3.800 de lei cat a fost in anii precedenti. Va putea fi folosit, insa, de sine statator, pentru ca statul a impus noi reguli: un singur tichet predat pentru o masina noua. Voucherul este transmisibil, dar numai o singura data.

Primele vouchere alocate pentru programul Rabla din acest an vor fi distribuite peste o luna la unitatile REMAT din tara. Intre timp, proprietarii de masini vechi au umplut Internetul cu anunturi de vanzare. Preturile variaza, dar se pot negocia.

Citeste mai multe despre Nici nu au fost emise, dar voucherele sunt deja vandute pe internet. "Dom'le eu am cerut 40 de milioane" , pe Digi 24.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News