(P) Rezerva o masina de la RINO - Rent a car pentru minivacanta de 1 Mai la mare

Advertorial
Vineri, 08 Aprilie 2016, ora 14:46
14612 citiri
(P) Rezerva o masina de la RINO - Rent a car pentru minivacanta de 1 Mai la mare

Au inceput pregatirile pentru sezonul minicavantelor de 1 Mai, ce aduc din ce in ce mai multi turisti in statiunile din Constanta, actiune benefica pentru majoritatea agentiilor de inchirieri masini, care isi propulseaza afacerile in topul celor mai cautate servicii nationale.

RINO - Rent-a-car a devenit unul dintre principalii jucatori de pe piata inchirierilor de autovechicule, pentru ca raportul eficienta-pret cheama pe cei mai multi clienti sa se bucure de excursii uimitoare pe plajele din tara, dar si in zonele de munte ale Romaniei.

Masinile inchiriate au devenit benefice pentru clienti

Serviciile de inchirieri auto permit clientilor sa foloseasca masinile dupa bunul plac, unele dintre masini regasindu-se la cele mai bune costuri, in functie de necesitatile alocate pentru plimbari, excursii, afaceri sau in interes de servici.

Un cuvant in aceasta nisa a afacerilor il are de spus si administratorul companiei de inchirieri auto RINO, care afirma ca:

"Unii dintre clientii nostri opteaza pentru o masina inchiriata cu scopul de a se bucura de destinatii cat mai sigure, mizand pe confort, costuri mici, dar si pe asigurare ca la carte pentru oricare dintre masinile optate. Din acest considerent, le oferim posibilitatea clientilor nostri sa mizeze pe inchirieri de masini pe un termen scurt sau pe un termen mai lung, in functie de propriile necesitati. Oricare varianta ar opta, intotdeauna castigul este de partea clientului."

Si, pentru ca timpul este extrem de pretios pentru oricine, cel mai bine este ca lucrurile si indatoririle sa isi urmeze cursul dupa un fagas normal, in aceeasi maniera in care fiecare actiune sa devina utila si cu succes.

Pentru cei mai multi clienti ai companiei RINO, posibilitatea de a inchiria o masina devine cu mult mai avantajoasa decat de a opta pentru alte mijloace de transport, care nu fac decat sa ingreuneze bunul mers al lucrurilor.

De exemplu, atunci cand se opteaza pentru un serviciu de rent a car Cluj sau rent a car Targu Mures, un client are posibilitatea de a imbina dou lucruri importante intr-unul singur: isi va lua familia intr-o calatorie unica si se va bucura de rapiditate in a ajunge la destinatie pentru a semna contractul unei afaceri de succes.

Oricare dintre aceste avantaje sunt pulsate de beneficiile pe care le ofera o societate de inchirieri auto: disponibilitate fata de client, masini variate pentru diverse tipuri de calatorii, profesionalism, contracte de inchirieri si subinchirieri ca la carte si, bineinteles, posibilitatea de a face economie datorita reducerilor oferite.

Aceste reduceri se acorda sub forma platilor zilnice, a kilometrilor rulati sau a discount-urilor oferite pentru rezervarile online in avans. Aparte de aceste beneficii, niciun prejudiciu nu poate afecta buna colaborare dintre clienti si companie, unde, clientilor li se ofera posibilitatea de a anula rezervarea unei masini, fara a afecta bunul mers al afacerii.

Servicii profesionale de inchirieri auto in Cluj

In situatiile in care apar nevoile de a inchiria o masina, clientii cauta urmatoarele: confort, siguranta, eleganta, costuri mici, si, uneori, lux.

Pentru ca nevoile societatii umane sunt diversificate, RINO rent-a-car propune solutii variate pentru fiecare categorie de nevoi. Cu alte cuvinte, masinile puse la dispozitie spre inchiriere se incadreaza in clasa economica, clasa intermediara sau clasa de lux.

Remarcabil in aceste situatii este ca oricare dintre modelele puse la dispozitia clientilor se potrivesc criteriilor de gasi o masina agila, masini cu un consum mic de carburant, masini ce sunt necesare pentru transporturi urbane sau pentru excursii si drumetii, dar si masini elegante, ideale pentru cei ce participa la evenimente speciale, evenimente mondene, ce vor sa eclipseze aparitia cu un autovehicul plin de eleganta, confort si lux.

Asadar, RINO Rent-a-car pune la dispozitie urmatoarele modele de masini: Dacia Logan - clasa economica, Ford Focus - clasa intermediara D1, Ford Focus SW - clasa intermediara D2, BMW seria 3- clasa full size si bineinteles elegantul Audi A6 - clasa premium, precum si multe alte modele cum ar fi Mercedes C - Class, Fiat 500, lista la care se vor adauga curand noi modele.

Cat despre costuri, managerul companiei de inchirieri auto RINO mentioneaza ca: "Am ales preturile in asa maniera incat sa se potriveasca cu nevoile clientilor nostri, nevoi care pot veni intr-o multime de forme, de la economie si pana la distante parcurse. Aici, le dam posibilitatea de a opta pentru masina ideala, dar si pentru preturile negociabile, ce pornesc de la 13 Euro per zi, ajungand la 42 de Euro per zi, pentru cel mai elegant model de masina detinut. Oricare dintre masinile oferite spre inchiriere este intr-o stare excelenta de utilizare, actele si reviziile sunt la zi, si, in plus au toate facilitatile de care poate dispune o masina pentru calatorii mai lungi sau mai scurte."

Rezervarile in avans aduc reduceri semnificative pentru inchirierile auto

Plierea pe nevoile clientilor inseamna un plus de profesionalism pentru compania RINO, ce ofera reduceri si vouchere pentru perioade mai lungi de contractare si inchiriere autovehicule.

Implicit, rezervarea si inchirierea unei masini poate fi realizata cu un plus de usurinta pe site-ul rino-rent-a-car.ro, acolo unde preturile si posibilitatile de rezervare tind sa multumeasca cele mai pretentioase gusturi.

Cu alte cuvinte, oricine opteaza pentru a inchiria o masina eleganta, care sa aduca in prim plan esteticul si luxul, trebuie sa fie informati ca modelul Audi A6 ofera un confort sporit in timpul deplasarilor, iar orice sofer se poate bucura de placerea de a conduce in cele mai sigure conditii.

Impreuna cu un consum mediu de combustibil, posibilitatea de a rezerva un astfel de autovehicul pentru deplasarile interne si externe aduce si o reducere pentru un timp de inchiriere de peste 30 de zile.

Altfel spus, de la un tarif de 59 Euro per zi, pentru o perioada de 1-3 zile, costul per zi scade considerabil la 50 Euro, pentru 14 zile si pana la 42 Euro, aferente unei perioade de 30+ zile.

Desi preturile de pe site-ul RINO sunt prezentate in Euro, bineinteles ca romanilor si strainilor li se ofera posibilitatea de a plati in cash, lei sau dolari americani, insa, nu inainte de a prezenta o garantie regasita si pe site pentru masina inchiriata, garantie ce va fi returnata clientului in momentul in care va preda masina in aceeasi stare in care a fost preluata.

Pe langa modalitatea de plata in numerar, clientii au posibilitatea de a plati si prin virament bancar, plata prin platformele mobile de plata cum ar fi POS sau prin depozite bancare, ce includ automat si valoarea garantiei stipulate in contract, dar si pe site-ul agentiei.

Rezervarile in avans in functie de destinatie si timp aduc reduceri si pentru oricare dintre modelele prezentate, chiar si atunci cand este vorba despre un serviciu de rent a car Cluj, ce este disponibil pentru clienti si in varianta 24/7.

Oricare dintre avantajele prezente pe platforma de inchirieri auto aduce in prim plan nevoia clientilor de a ajunge in cele mai importante locuri, in cele mai bune perioade de timp, mizand pe o deplasare sigura, asigurare constanta si servicii de consultanta gratuita la orice ora.

Iar pentru ca este vorba despre unul dintre serviciile de inchirieri auto in Cluj, acolo unde si aeroportul Avram Iancu faciliteaza astfel se servicii, RINO rent a car Cluj isi atrage clientii cu o multime de servicii profesionale, favorizand preluarea pasagerilor de pe aeroport si conducandu-i pe acestia pana la destinatia dorita sau intr-o oricare alta locatie din interiorul orasului.

Implicit, la nivel de piata, raportul calitate-costuri este imbatabil, deoarece RINO ofera si promoveaza cele mai mici preturi din judetul Cluj.

Clientilor nu li se percepe nicio taxa de predare/preluare in aeroportul Avram Iancu, ceea ce face ca fiecare client sa se bucure de servicii suplimentare, cu un minim de efort al cautarilor, totul pentru ca deplasarea sa fie realizata in cele mai sigure conditii de transport.

Fara limita de kilometri pentru fiecare masina inchiriata

Indiferent ca este vorba despre servicii de inchiriere autovehicule in Cluj Napoca sau Targu Mures, agentia RINO nu percepe niciun cost suplimentar pentru miile de kilometri parcursi in zilele inchirierii masinii. Acest lucru multumeste pe fiecare client, care se poate bucura de calatorii si aventuri placute alaturi de familie si de prieteni, si bineinteles, poate sa calatoreasca in mai multe locatii fara a avea grija la distanta parcursa.

Acest atu este plusat de preturi accesibile, ce includ si TVA-ul si asigurarea CASCO pentru fiecare model de autovehicul inchiriat. Comparativ cu alte agentii de inchirieri auto, RINO isi verifica de doua ori inainte conversiile valutare, compara preturile si stabileste strategia optima prin care fiecare client este informat cu privire la categoriile de servicii si tarife practicate, existand libera posibilitatea de negociere.

Utilitatea serviciilor de inchirieri auto din Cluj

Este binecunoscut faptul ca piata inchirierilor auto este la mare cautare de catre cetatenii care decid sa vina acasa in vacante si concedii, dar si de catre cei care nu isi permit sa isi achizitioneze o masina si prefera sa opteze pentru inchirieri auto, atunci cand isi doresc sa se bucure de calatorii sigure.

Cu o existenta de mai bine de 10 ani pe piata din Romania, serviciile de inchirieri auto au devenit extrem de populare, datorita multitudinii de nevoi cu care oamenii se confrunta de la o zi la alta.

Pentru a indeplini cerintele de transport rapid, sigur si confortabil, RINO a aparut pe piata din Cluj Napoca cu unele dintre cele mai atragatoare servicii de inchirieri auto, si, la momentul actual dupa modelul occidental, toti mai multi ardeleni privesc piata inchirierilor auto cu mai multa incredere.

Utilitatea serviciilor de inchirieri auto din Cluj mizeaza intotdeauna pe: mobilitate, accesibilitate si implicit pe gestionarea timpului in mai multe moduri economice si eficiente.

Desigur, pentru cei care se afla intr-un oras sau au venit in interes de serviciu pentru cateva zile, deplasarea este esentiala pentru a indeplini activitatile profesionale. Aici, si nu numai, se impune un mijloc de transport la scara, menit sa ofere confort, economie de resurse si siguranta, comparativ cu alte mijloace de transport regasite intr-un oras atat de aglomerat precum Cluj Napoca.

Ce au in vedere clientii in cautarea serviciilor de inchirieri auto?

Si, pentru ca nu mai este mult pana la minivacanta de 1 Mai, mii de clienti isi pregatesc planurile de vacanta si opteaza pentru cele mai optime servicii de inchirieri auto.

Inainte de a da startul cumparaturilor, romanii isi programeaza timpul pentru a cauta cele mai eficiente companii specializate in inchirierea de masini pentru a ajunge la destinatia visata: Marea Neagra.

Specialistii in inchirieri auto, cu o experienta larga in domeniu, ii intampina pe doritori cu o multime de informatii ajutatoare, astfel ca, managerul de inchirieri auto de la agentia RINO Cluj le sugereaza romanilor:

"Orice cautare a masinii trebuie sa aiba in vedere cel putin 5 criterii esentiale. In primul rand este vorba de pagina agentiei pentru care se opteaza o inchiriere auto, mai apoi taxele incluse, modalitatea de plata si finalizand cu parerile altor clienti si cu promotiile pe care le ofera compania. Site-ul fiecarei companii, inclusiv al nostru, ofera toate aceste elemente, ce au devenit imperative de fiecare data cand clientii ne aleg pe noi si nu pe altii."

Site-ul companiei RINO Rent-a-car este optimizat la noutate, astfel incat, clientii din intreaga Romanie si nu numai sa poata opta pentru o comanda online, la orice ora din zi sau noapte, caz in care vor primi un e-mail de confirmare. Impreuna cu aceasta facilitate, site-ul RINO poate fi accesat de pe orice dispozitiv inteligent, calculator desktop, tableta, telefon smart sau notebook.

Cu o singura privire, analiza atenta si lectura a parerilor clientilor existenti si convinsi de practicabilitatea serviciilor, oricine isi poate prezenta cererea de inchiriere a unei masini dorite pentru necesitatile locului de munca, calatorii in familie, vizite la prieteni sau concedii in strainatate.

In momentul de fata, RINO a devenit aliatul perfect al miilor de turisti care aleg sa calatoreasca in siguranta cu ocazia Sarbatorilor Pascale, optand sa strabata kilometri intr-un confort mult imbogatit, analizand si fotografiind oricare dintre peisajele tarii. Si, bineinteles, orice cerere poate fi procesata din punct de vedere al preturilor, al confortului, al sigurantei, al asigurarii si implicit al proprietatii.

Pentru oricare dintre informatiile suplimentare, clientii sau cei interesati pot accesa site-ul www.rino-rent-a-car.ro sau pot contacta telefonic si prin email agentia de inchirieri RINO, bucurandu-se de luxul de a primi masina inchiriata la domiciliu, fara un cost suplimentar, in aceeasi maniera in care avantajele serviciilor de inchirieri auto sunt de necontestat pentru actualii si viitorii clienti ai companiei.

ÎCCJ, decizie care vizează mii de șoferi: Norma juridică privind despăgubirile prin RCA este clară
ÎCCJ, decizie care vizează mii de șoferi: Norma juridică privind despăgubirile prin RCA este clară
Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ÎCCJ) a decis că norma juridică privind valoarea reparaţiei şi implicit a despăgubirilor prin asigurarea de răspundere civilă auto (RCA) este este...
Care vor fi primele telefoane echipate cu noul procesor Snapdragon 8 Gen 4
Care vor fi primele telefoane echipate cu noul procesor Snapdragon 8 Gen 4
Yogesh Brar a anunțat recent pe platforma X (fosta Twitter) că primele dispozitive echipate cu noua generație de procesor Snapdragon 8 Gen 4 vor fi lansate în octombrie 2024, iar detaliile...
#rent car Cluj, #rent car Romania, #Rino rent car, #inchirieri auto Rino , #piata auto